Lasurit eshop

Автосалон София 2019: SKODA представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: SKODA представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: SKODA представя ... (Видео)

Реклама Nissan X-Trail
SKODA демонстрира пълното си портфолио автомобили и демонстрира за първи път в България изцяло новия си модел KAMIQ, който беше представен за първи път в света през пролетта на салона в Женева.

Основните габарити на SKODA KAMIQ, който е разработен на модулната MQB платформа, са дължина 4241 мм, ширина 1793 мм и височина 1531 мм, а междуосието е 2651 мм. С товарна вместимост от 400 литра (1395 литра при сгънати задни седалки), моделът ще предложи и достатъчно простор за пътниците на задните седалки, които ще могат да разчитат на свободно пространство от 73 мм в областта на колената си.

Основен акцент в интериора на KAMIQ е високо позиционираната в средната част на предното табло бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, а при избор на Virtual Cockpit опцията, водачът може да разчита на 10.25-инчов екран. За вътрешността на модела, от Skoda са подготвили и множество възможности за персонализация и надграждане, в това число подгряване на предното стъкло, задните седалки и волана.

KAMIQ ще се предлага и с богат набор системи за активна и пасивна безопасност, в това число Front Assist и Lane Assist за избягване на удар, адаптивен круз контрол, Crew Protect Assist за допълнително обезопасяване на пътниците в случай на инцидент, паркинг асистент и други.



Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024