New Dacia Duster

Новия Nissan Juke : Начало на производството

Nissan Juke

Nissan Juke

Реклама Renault Arkana
Европейското подразделение на Nissan обяви, че след инвестииця в размер на 100 милиона английски лири, днес във фирмения комплекс на марката в Съндърланд, Великобритания, е започнало серийното производство на изцяло новото поколение на модела Juke.

Разработен в Европа и предназначен за местните потребители, новият Juke стъпва на пазара почти 10 години и 1 000 000 реализирани представителя след като оригиналната версия на модела разчупи стандартите в сегмента и предложи на потребителите един различен и нестандартен автомобил с впечатляващи възможности за персонализация.

Новият Nissan Juke се отличава с по-остри и атлетични линии на купето си в сравнение с тези на предшествениците си, обещава увеличен интериорен простор и богат набор модерни технологични решения за повишаване на комфорта и безопасността, с основен акцент върху системата за полуавтономно управление Nissan ProPILOT и NissanConnect –иновативна система за информация, развлечение и навигация - с възможност за актуализация в реално време.

Задвижването на новия Juke е поверено на 1.0-литров, 3-цилиндров двигател, оборудван с турбо компресор, съчетан със 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трасмисия с двоен съединител. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024