Opel Stock

Автосалон София 2019: Renault показа предпремиерно новостите си (Видео)

Автосалон София 2019: Renault показа предпремиерно новостите си (Видео)

Автосалон София 2019: Renault показа предпремиерно новостите си (Видео)

Реклама Skoda Monte Carlo
С впечатляваща арт-инсталация, българското представителство на Renault показа новостите, които марката ще представи на започващото през тази седмица автомобилно изложение в София (12-20 октомври, Интер Експо Център).

Основната премиера на Renault е изцяло новото поколение на хитовия за френската марка модел Clio, което идва след повече от 15 милиона реализирани представителя в целия свят. Основният акцент и крайна цел на екипа е била създаването модел с изцяло нов, изключително качествен и ергономичен интериор, изпълнен с висококачествени материали, меки повърхности по предното табло, панелите на вратите и централната конзола.

От Renault анонсират също така, че новото Clio е разработено и с идеята да бъде свързан с околния свят, като определят това си желание със Smart Cockpit конфигуриране на интериора. Новата генерация на модела идва с вертикално позициониран и най-голям в класа си информационен екран/таблет, както и с изцяло дигитално контролно табло.



С 14 мм по-къса и с до 3 сантиметра по-ниска, от компанията анонсират, че новата генерация е с по-просторен интериор. В същото време, товарната вместимост на багажното отделение е увеличена до 391 литра, а в купето има допълнителни отделения за по-малки багажи с вместимост от 26 литра.

Цялостно трансформиран и оптимизиран, изненадите около новото Clio ще продължат и през следващата година, когато френската марка ще стартира продажбите на първата в историята му версия с хибридно задвижване.

С премиерата на хибридната E-TECH версия на новото Clio, Renault ще направи модела още по-добър вариант за градска мобилност, като обещава възможност за движение в изцяло електрически режим в 80% от случаите на движение в населени места.

Дебют на Автосалон София 2019 ще направи още един изключително важен за Renault модел, а именно новият CAPTUR, от който има повече от 1.5 милиона реализирани единици.

Наследникът на най-продаваното пазарно предложение в сегмента си в продължение на седем години идва с изцяло трансформиран екстериорен и интериорен дизайн, още по-голяма приложимост, свързаност и безопасност, възможности за персонализация и други. В същото време от екипа на френската марка са успяли да запазят онова излъчване на модела, което го направи изключително привлекателен за потребителите в цяла Европа.

CAPTUR е надграден във всяко едно отношение, като се отличава със Smart Cockpit, увеличено и обогатено стандартно и допълнителон оборудване, редица нови технологични решения, голяма част от които с насоченост към повишаването на безопасността и комфорта на борда.

SUV моделът ще бъде първият, който през следващата година ще получи електрифицирана версия, зареждаемата хибридна система на която ще се нарича E-TECH Plug-in. Технологичността ще бъде пренесена на ново ниво благодарение на новите свързани мултимедийни и инфокомуникационни системи EASY LINK и Renault EASY CONNECT, какот и с добавените функционалности за автономно управление.

Премиера на щанда на Renault на софийското изложение ще направи и новото изцяло електрическо ZOE, за което от френската компанията споделят, че е по-мощно от когато и да било, по-стилно и по-удобно с подобрено изживяване на борда. Сериозни промени са нанесени и по дизайна на екстериора и вътрешността на електромобила, като новата версия се отличава с по-динамична стилистика и по-добър, висококачествен и ергономичен интериор.

Новото Renault ZOE се отличава и с 10-инчов информационен дисплей, който е наличен дори при базовата версия на електрическия модел. Всеки представител на модела е оборудван също така и с изцяло диодна осветителна система.

По отношение на задвижването, новото ZOE може да разчита на свободен пробег от до 390 километра (WLTP стандарт на замерване), по-мощен (136 конски сили) електромотор, както и на възможност за бързо презареждане (50 kW)

Новото Renault ZOE идва със системата Renault EASY CONNECT, която комбинира новата мултимедийна система Renault EASY LINK и приложението за мобилни телефони MY Renault, което дава възможност на потребителите да се възползват от допълнителни функционалности и услуги, както и на актуална информация за състоянието на автомобила в реално време.

Новата екстремна версия TROPHY на новия MÉGANE R.S., с оптимизиран 1.8-литров турбодвигател е 300 конски сили и 420 Нм максимален въртящ момент, също ще бъде представен по време на салона в София. Спортистът се предлага във версия с ръчна и роботизирана EDC предавателна кутия, допълнително оптимизирани окачване и система за завиване на четирите колела 4CONTROL, спортно окачване Cup, олекотени 19-цолови джанти, състезателна спирачна система на специалиста в областта Brembo, спортни гуми Bridgestone и други.

За най-взискателните си клиенти, от Renault са предвидили възможност за поръчка на ново поколение предни спортни седалки Recaro, които са тапицирани с Alcantara, а всички потребители ще могат да разчитат на работата на системата Multi-Sense за избор на режими на пътно поведение на колата, R.S. Vision, системата R.S. Monitor за събиране на данни и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии