4 напитки, с които да забързаме метаболизма

Включете ги в ежедневието си, ако искате хубава форма
17
4 напитки, с които да забързаме метаболизма
Снимка: Pixabay

Със сигурност всеки желае да има страхотна фигура без да се подлага на строги диети и режими. За съжаление, това се случва само на отбрани хора, които притежават бърз метаболизъм. Те обменят веществата по-интензивно от останалите, което им позволява да се радват целогодишно на хубава форма на тялото и в същото време да си похапват пица и сандвичи.

За тези от вас, които постоянно броят калориите на всяко ястие и мечтаят за едно парче торта, имаме решение. Пътят към бързия метаболизъм се крие в няколко напитки, които всъщност са доста приятни. Още по-хубавото е, че можете да ги намерите навсякъде и лесно ще ги включите в ежедневието си.
 
Вода
 
Разбира се, започваме с най-доброто и универсално оръжие срещу напълняването. Редовната консумация на вода създава на организма чувство на засищане, което ви спира да похапвате вредни храни. Още един плюс е, че тя подпомага функцията на чревната флора, което е от ключово значение за бързия метаболизъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: напиткиметаболизъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Страхотната фигура" не е приоритет на хората с "бърз метаболизъм", а на тези, които правилно разпределят калорийния си режим при хранене и освобождаване на калории, хранят се правилно, спят достатъчно и ... не живеят с лоши мисли в главите си.Може ли да питам кой измисли, че хубавата фигура се дължи на бърз метаболизъм? И какво разбирате под "хубава фигура"?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Попитах защо трябва да забързваме метаболизма и че бързите работи не са хубави.Не знам защо ме изтриха. Нищо обидно нямаше. Освен някой тукашен "редактор" с по-замърсено съзнание да е видял нещо, дето не съм го писал. Ило защото не може да ми отговори защо е нужно да се прави, пък написал статия по въпроса как да го забързаме тоя метаболизъм. И иде неудобно някак.Та пак питам - защо е нужно да се забързва метаболизмът?
10
2
 
7
 
! Отговори
Фото Мексико преди 4 години
Ралията е лекарство за всичко
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бавният метаболизъм е по-добър от бързия метаболизъм!!!
8
0
 
6
 
! Отговори
До един там преди 4 години
"Най-добре е нормален метаболизъм, но бързият метаболизъм е по-добре отколкото бавен."Точно обратното е вярно:Бавният метаболизъм е по-добър от бързия метаболизъм!!!
7
0
 
10
 
! Отговори
До един там....? преди 4 години
Кой живее повече, я кажи?Костенурката.........с бавен метаболизъм............от 100 до 300 години!Или заека....................с ускорен метаболизъм.............15 години!!!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спортистите остаряват по-бързо, защото имат ускорен метаболизъм и защото при тях преобладават окислителните процеси!!Има и специална наука..................биохимия на спорта.................учат я във ВИФ................питайте професорите във ВИФ...............сега Национална спортна академия!
5
1
 
5
 
! Отговори
До един там преди 4 години
Бързият метаболизъм води до по-бързо остаряване...................затова има костенурки, които живеят по 300 години!Но ти не разбираш сложните науки като биохимия....................много си бос по темата.
4
3
 
1
 
! Отговори
един там преди 4 години
До Анонимен 1А кой ти каза, че не е! Най-добре е нормален метаболизъм, но бързият метаболизъм е по-добре отколкото бавен. Примерно, ако спортуваш и метаболизма ти е бавен няма да имаш никакви успехи. Така също и мускули не можеш да натрупаш. Има и още много неща, но си доста бос по темата щом задаваш толкова елементарен въпрос.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водата не прави метаболизма нито по-бавен, нито по-бърз!!Научете малко елементарна биохимия. преди да публикувате такива откровено *** статии!
2
1
 
7
 
! Отговори
Лекаря ми забрани преди 4 години
Водата е за миене, не за пиене.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната статия, която избива рибата. Включете дрън, дрън: вода. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD