Lasurit eshop

Нов луксозен Lexus – този път за морето

Нов луксозен Lexus – този път за морето

Нов луксозен Lexus – този път за морето

Реклама Skoda Monte Carlo
Материалът е предоставен от нашия партньор Global Press, Гросгерау, Германия

Най-новата луксозна машина за вода носи емблемата на Lexus. Благородната дъщерна марка на Toyota “отплава” с новата яхта LY 650, която представи в Бока Рейтън, на американския слънчев щат Флорида, като първата си лодка за милионери.

LY 650 подчертава новата философия на Lexus за производство на продукти, които са извън автомобилите. Въз основа на концептуалното проучване на Lexus Sport Yacht, представено през януари 2017 г., морският престижен обект трябва да се отличава с елегантен дизайн и високо ниво на комфорт при пътуване.

Заоблената форма на лодката, обемната кърма и широките линии придават на LY 650 отличителен външен дизайн. В сътрудничество с италианската къща за дизайн на яхти Nuvolari Lenard, е представен модерен екстериор и удобен интериор, които искат да убедят с най-високо качество до най-малкия си детайл. Заедно с Marquis Yachts LLC е разработен лек и високоякостен корпус, който до голяма степен е изработен от въглеродни влакна.

LY 650 се произвежда в сътрудничество с майсторите на "Marquis Yachts" в Пуласки, Уисконсин. Компанията зае много от производствената система на Toyota в собствевното си производство, за да повиши ефективност и качеството си на работа.

„LY 650 символизира претенцията на Lexus да бъде истинска марка за луксозен лайфстайл и отвъд автомобила“, казва президентът на групата Акио Тойода. Съвместен екип от Toyota и Marquis Yachts представиха системата Toyota в производството на лодки, подобряваща производителността и качеството. Сега философията на Lexus, която се основава на гостоприемство и голямо внимание към детайлите, се реализира отлично и под формата на луксозна яхта. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Aston Martin

Aston Martin обнови DBX707 (Видео)

Апр 22, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Porsche

Прецизни и динамични: новите Cayenne GTS модели

Апр 22, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BYD

Shark: Новият електрифициран пикап на BYD (Видео)

Апр 22, 2024