Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2019 13:52 - Рон Пол пита: "Престъпление ... Или преврат на ЦРУ?"
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.10.2019 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Рон Пол пита: "Престъпление ... Или преврат на ЦРУ?"


image от Тайлър Дърдън  Вт, 10/01/2019 - 04:44  

Автор на Рон Пол чрез Института за мир и просперитет Рон Пол,

https://www.zerohedge.com/political/ron-paul-asks-impeachment-or-cia-coup?fbclid=IwAR246fKhPUEzsAhdgP4FZ4Eh-FeDtNT5K9xUaQ5V6CPsCt36V9Tc7DwqDSo

Не е нужно да сте привърженик на президента Тръмп, за да се притеснявате за усилията за отстраняването му от длъжност. 
Миналата седмица председателят на кабинета Нанси Пелоси обяви импийчмънт срещу президента по телефонно обаждане до президента на Украйна. Според записа на Белия дом за призива, президентът помоли украинския си колега да проучи дали има доказателства за украинско намеса в изборите през 2016 г. и след това спомена, че много хора говорят за това как бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън спря наказателното преследване на сина му, който беше под разследване за корупция в Украйна.

Демократите, които прекараха повече от две години, убедени, че „Русиягейт“ ще им позволи да отстранят Тръмп от длъжност, само за да бъдат омаловажени от доклада на Мюлер, сега вярват, че имат пистолет за пушене в този телефонен разговор.

Това ли е за политиката? Да. Но може да има повече от това.

Може да се окаже, че Демократическата партия, ядосана от загубата на Хилари Клинтън за 2016 г., е движещата сила за този продължаващ опит за отстраняване на Доналд Тръмп от длъжност, но на всеки завой виждаме пръстовите отпечатъци на ЦРУ и нейните съюзници в дълбокия щат на САЩ.

image

През август 2016 г. бивш изпълняващ длъжността директор на ЦРУ Майк Морел написа изключителна статия в „Ню Йорк Таймс“, в която обвиняваше Доналд Тръмп, че е „агент на Руската федерация.“ Морел очевидно използваше кариерата си в разузнаването като начин за укрепване. твърдението му, че Тръмп е бил руски шпионин - в крайна сметка ЦРУ трябва да знае такова нещо! Но твърдението беше лъжа.

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренан обвини президента Тръмп в "измяна" и "в джоба на Путин" за среща с руския президент в Хелзинки и приема думата му, че Русия не се е намесила в изборите в САЩ. До ден днешен все още няма представени доказателства, че руското правителство се е намесило. Бренан открито призова „патриотичните“ републиканци да действат срещу този „предател“.

Бренан и неговите дълбоки държавни колеги Джеймс Коми от ФБР и бившият директор на националното разузнаване Джеймс Клапър започнаха операция, използвайки това, което сега знаем, че е фалшивото досие на Стийл, за да шпионира президентската кампания на Тръмп и дори да опита да увлече служителите на кампанията на Тръмп.

image

Забелязвате ли модел тук?

Сега чуваме, че последният задействащ импийчмент е служител на ЦРУ, назначен на Белия дом, който подаде жалба срещу „президента“ срещу нещо, което чу от някой друг, че президентът каза в телефонния разговор в Украйна.

Шокиращо, според множество съобщения в пресата правилата за подаване на сигнали за нарушения на ЦРУ бяха наскоро променени, отпадайки изискването, че лицата, подаващи сигнали, имат директни знания от първа ръка за неправомерните действия. Точно преди да бъде подадена тази жалба, промяната на правилата позволяваше приемането на информация от чужди или втора употреба. Това изглежда странно.

Както се оказва, че „Сигналистът“ на ЦРУ, дебнещ около Белия дом, обърка важните неща, тъй като не се   обсъждаше quid pro quo и нямаше действително искане за разследване на Байдън или неговия син.

Демократите изведнъж излязоха с похвала на служители на сигнали - ами не точно. Пелоси все още иска да преследва истинския нарушител на Ед Сноудън. Но тя пее похвалите на този фалшив „служител на ЦРУ“.

Лидерът на малцинствата в Сената Чък Шумер веднъж предупреди Тръмп, че ако „вземете разузнавателната общност, те ще имат шест начина от неделя, когато се върнат при вас.“ Трудно е да не попитам дали това е истинско усилие за импийчмънт… или преврат на ЦРУ!




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39920392
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930