Opel Stock

ТРИ НОВОСТИ ОТ HONDA НА АВТОСАЛОН СОФИЯ 2019

ТРИ НОВОСТИ ОТ HONDA НА АВТОСАЛОН СОФИЯ 2019

ТРИ НОВОСТИ ОТ HONDA НА АВТОСАЛОН СОФИЯ 2019

Реклама Skoda Monte Carlo
CR-V Hybrid, CB500F и CBR650R са звездите на щанда ни. Продажбите на спортния мотоциклет започнаха в края на август и той е абсолютната премиера на изложението

Хибридната версия на CR-V ще е сред премиерите на щанда на Honda по време на Автомобилен салон София 2019 г., който започва от 11 октомври в международния изложбен център IEC в столицата. Общо 7 автомобилни и 9 мотоциклетни експоната сме предвидили за събитието в качеството си на официален представител марката у нас.

Honda заема традиционния си щанд №2.3 в зала 2 върху площ от почти 320 кв. м. Посетителите на най-големия автомобилен форум на България ще открият там пълната гама на Honda – обновения Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V и бензиновата версия на световния бестселър CR-V, чието ново поколение вече е налично и в 7-местна конфигурация.

Ако досега хибридите на Honda бяха от така наречения вид „меки хибриди“, със системата i-MMID на CR-V Hybrid нещата се променят. С нея хибридното задвижване използва два електрически агрегата и всеки от тях работи и като електромотор, и като генератор. Три са режимите – електрически, при потегляне и при ниска скорост, хибриден, при ускорение, и бензинов, при висока скорост. При спускане по наклон и при спиране i-MMD ползва излишната енергия за зареждане на батерията.

Honda CR-V Hybrid пристигна в България непосредствено след старта на европейските продажби на модела и вече може да бъде открит в шоурумите на оторизирания дилър на Honda – Бултрако Моторс АД. От 63 990 лв. с ДДС започват цените за Honda CR-V Hybrid. Най-ниското ниво на оборудване е Comfort с предно предаване, а най-високото – Prestige – с четири задвижващи колела. За отаналите два варианта на обзавеждането – Style Plus и Premium купувачите ще могат да избират между двата вида предаване.

Новите модели сред мотоциклетите са „голият“ CB500F и спортният CBR650R, показани предпремиерно тази пролет по време на MOTO EXPO 2019. Реалните доставки и продажби на тези модели в България започнаха в разгара на лятото и първите бройки от тях се радват на небивал пазарен успех. Почитателите на мотоциклетите ще открият на щанда на Honda модели от всички класове – от SH 150, PCX 125A и NSS125, през офроудърите CRF 450L, Х-ADV750, Africa CRF 1000A, та чак до краля на туринг класа – GL 1800 Gold Wing.

По традиция в последния ден от изложението посетителите, попълнили анкетна карта за автомобил по избор, участват в томбола с многобройни награди, най-голямата от които е нова кола. Именно през октомври е моментът някой от почитателите ни да избере Honda Jazz, който е сред чудесните възможности от богатия списък с конкурентни модели. Припомняме, че традиционно този модел се нарежда сред най-здравите автомобили на вторичния пазар.

*Източник: www.honda.bg Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии