New Dacia Duster

Кои са най-популярните суперколи ... сред подрастващите

Кои са най-популярните суперколи ... сред подрастващите

Кои са най-популярните суперколи ... сред подрастващите

Реклама Opel Stock
Английската компания Trackdays разкри резултатите от ново любопитно проучване, благодарение на което вече знаем кои са най-популярните суперспортни автомобили в очите и сърцата на подрастващите.

Резултатите на проучването на Trackdays сочат, че Lamborghini Gallardo е любимец сред анкетираните, като за него са гласували 24% от анкетираните. На второ място се подрежда Nissan GT-R с 18%, а на трето е Ferrari 430 с 16%.

"В продължение на много време, Lamborghini Gallardo беше любим плакат сред младежите и нашето проучване демонстрира, че популярността му е по-силна от когато и да било сред децата", коментира Имран Малик, оперативен директор на Trackdays. "Въпреки че други суперспортни автомобили са по-бързи, интересно е да видим, че зареждаем (plug-in) хибрид- BMW i8, е сред най-популярните суперколи за каране сред младото поколение".

В ТОП 10 на най-популярните сред подрастващите суперспортни автомобили откриваме също така Aston Martin V8 Vantage, Audi R8, McLaren 570S, Porsche Boxster S, Jaguar F-TYPE, BMW i8 и Chevrolet Camaro ZL1.

Проучването на Trackdays е базирано на реални данни- компанията предлага възможност за истинско, макар и 5-минутно, тестово шофиране на суперспортни автомобили от подрастващи, като най-младите могат да се запишат- срещу 50 английски лири, дори ако са на 11 години. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Tesla Xiaomi

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Мар 29, 2024
Авто Новини Авто глобус

Пролетната проверка на кемпера

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Suzuki

Февруари 2024: Suzuki записа ръст от 11.5%

Мар 29, 2024