Lasurit

Този уикенд отново идва Луда надпревара

Този уикенд отново идва Луда надпревара

Този уикенд отново идва Луда надпревара

Реклама Renault Arkana
Най-щурото автомобилно състезание на годината се завръща този уикенд на традиционната си локация – Околовръстен път в София до Симеоновско шосе. На 5 и 6 октомври предстои новото издание на Луда надпревара, събитие с кауза „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили ще се сблъскат в зрелищни и епични битки. Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen.

Ще видим нова битка на Ford и Opel, френските марки Renault, Citroen и Peugeot, италианските FIAT и Alfa Romeo, много японски и корейски марки, които трябва да докажат на арената на Луда надпревара репутацията си, че са здрави и надеждни. И всички се борят за голямата награда – лек автомобил. 

Между битките зрителите ще имат възможност да наблюдават атрактивно стънт шоу с мотори и UTV машини Polaris, както и чудовищен джип, който преминава през автомобилите. В съботния ден са битките, които определят финала в неделя, когато на арената излизат и звезди от родния шоубизнес, сред които Дидо от Д2, Наско Пенев от БТР, Иван Кристоф – Човека паяк. 

Не пропускайте най-зрелищното автомобилно шоу на годината – в събота и неделя от 16:00 ч. на Околовръстен път до Симеоновско шосе. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024