Opel Stock

Автосалон Токио 2019: MITSUBISHI с електрифицирана SUV концепция

MI-TECH CONCEPT

MI-TECH CONCEPT

Реклама Peugeot 408
MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) обяви, че по време на международното изложение в Токио (24 октомври- 4 ноември) ще представи за първи път в света две нови концептуални разработки. Първият от автомобилите- MI-TECH CONCEPT, ще бъде компактен електрифициран SUV, а вторият- Super Height K-Wagon Concept, ще демонстрира виждането на марката за класическия за Япония K-car сегмент.

Електрифицираното Mitsubishi MI-TECH CONCEPT е оборудвано със зареждаема (plug-in) хибридна задвижваща система с компактен спомагателен двигател с вътрешно горене и четири електрически мотора. В екипировката на концептуалната разработка са включени също така и редица системи за повишаване на безопасността и комфорта, в това число прожекционно предно стъкло, функция за автоматизирано управление в случай на опасност от удар и други.

От Mitsubishi споделят, че Super Height K-Wagon Concept ще предложи изключително просторен и функционален интериор, система за автономно управление в една лента, спирачна система с автоматично задействане в случай на опасност от удар и други.

По време на токийското изложение, на щанда на Mitsubishi ще бъдат демонстрирани също така ENGELBERG TOURER, Outlander PHEV, Eclipse Cross, Delica D:5 и други. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024