Автобус удари паркирани коли в "Драгалевци"

Рейсът се е спускал по мокра павирана улица
Обновена: 19 сеп 2019 11:07 | 19 сеп 2019 10:51,
31
Автобус удари паркирани коли в "Драгалевци"
Снимка: Забелязано в София, Facebook

Няколко коли бяха смачкани при инцидент с автобус от столичния градски транспорт.

Инцидентът е станал на площада в столичния квартал "Драгалевци".

Най-вероятно автобусът се е спускал от лифта на "Драгалевци" в посока София. Движел се е по мокра павирана улица и на завой се удря в паркираните на центъра коли.

За инцидента сигнализираха очевидци във Facebook.

Автобус удари паркирани коли в "Драгалевци"
Снимка: Забелязано в София, Facebook

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СелянинКогато община спре да ни иска такси, тогава няма да е длъжна с нищу ...
26
1
 
0
 
! Отговори
Андрешко на стероиди преди 4 години
Да го гази наред със скъпите им коли бееее ... аз. Емам ко да вм те коли ми карат беее ... айййй газо гиии
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги съм се удивлявал защо в България се налага да се паркира по тротоари и зелени площи, а в нормалните държави същите тези тротоари и зелени площи, по коитов България се паркира, там общините са ги асфалтирали и са ги направили на нормални паркоместа. Ако се налага общините в нормалните държави стесняват тротоарите, за да може да се паркира поне от едната страна на улиците. Защо в нормалните държави общините си вършат работата и осигуряват паркоместа и ред в паркирането, а в България не?
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навсякъде по света общините осигуряват паркоместа, само в България онези 80% твърдят, че това не било задължение на общината. По света платени са някои паркоместа, само при необходимост. В България общините са превърнали платеното паркиране в начин за обогатяване на мафията. Типичен пример е София, в която нито лев от платените зони за паркиране не влиза в общината.
23
4
 
1
 
! Отговори
Селянин преди 4 години
Общината не е длъжна никому да осигури парко места. Къде в света общината ги осигурява? Никъде. Ако някъде случайно общината осигури парко места, то моли паркиращите там да си платят за което. Т.е. дали тези места ще ги осигури общината или някой частен инвеститор е все тази. Разликата е, кой прибира парите накрая. А в Драгалевци, точно там хората от околните палати си паркират колите, защото дворовете са презастроени на макс.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общината е длъжна да осигури паркоместа, но има ли община в България, която да го прави? Вместо паркинг, кмета на община предпочита срещу дребни комисионни да подари подходящото за паркинг място на някоя мутра, която започва да строи там. Ходили сте например до град Мелник? Там долу до шосето имаше огромно място за паркинг и какво стана?
21
1
 
4
 
! Отговори
До 20 провинция преди 4 години
Хубав ник си си избрал, щом още не си разбрал, че рейс в България има значение и на автобус.
20
2
 
5
 
! Отговори
сега разбрахте преди 4 години
Ето затова не се спира и паркира на мегданЯ!
19
3
 
5
 
! Отговори
провинция преди 4 години
Шматки драскопишещи, рейс е изминатото разтояние между две точки или казано маршрута изминат от автобуса.Даже и бабите на село са по интелигентни от вас и казват автобус а, не рейс.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реално няма значение дали са спрели неправилно или не? Ако са, лошо да ги глобят там нещо, но автобусът е виновен или общината или там който трябва да осигури условия за безопасност. В случаят може би шофьора на автобусът трябва да се води виновен защото е карал с несъобразена с пътната обстановка скорост. От друга страна гони разписание, което предполага някаква скорост, която с тези пътища не може да се поддържа явно.Да се радваме, че не е бил някой човек пресичащ някъде с предимство.
17
3
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРИНЦИПНО ЩЕ КАЖА ДА ГИ УДАРИ!!!!ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ В БОЯНА КАКВИ МАНЕВРИ ПРАВИ АВТОБУС 107 НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВРЕ ОТ ПАРКИРАНИ КОЛИ КЪДЕТО СИ ИСКАТ!
16
0
 
5
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
ами комбинация павета+дъжд+прах, пясък и мърсотия прави пътя като ски писта...а още не е започнал дъждовният сезон
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката ясно се вижда, че на площада няма нито един знак, т.е. няма и знак забраняващ паркирането, няма и такава маркировка. Откъде го измислихте, че са паркирали на забранено място?
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Независимо дали са паркирали правилни или неправилно, автобусният шофьор няма право да ги блъска. Ако не може да мине, спира и вика който трябва да му разчистят пътя. Според мен няма забрана да паркират там. Проблемът с тези села, някои от коитостанаха квартали на София е, че улиците са много тесни и по тях на много места не може да се паркира и човек ще не ще, паркира на неподходящо място.
13
1
 
20
 
! Отговори
Механджийски преди 4 години
Това са автобусите по линията за лифта: (Драгалевци - Голи връх) и МанастираПо тресето на горе е ужасно, разбити улици тротоари... И това се води ,,престижен,, квартал!?!Идете и в в.з. Киноцентъра да видите какво е... Ужас без думи!
12
7
 
12
 
! Отговори
Max преди 4 години
Сега да ги глобят и за неправилно паркиране, да заплатят и щетите на автобуса.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според гугъл мапс от май 2012 година, там няма знаци забраняващи паркирането.
10
1
 
25
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 4 години
Село Драгалевци, дето преди век и половина са биле колиби и са пасли овчиците, сега ми се води бар0вски квартал!!!... Смеххх...По Лешникова гора, пък редовно си има рекичка, незнайно откъде извираща... ;)
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Презастрояване без планиране с максимална печалба и корупция води до проблемите с паркирането, липса на достатъчно детски градини и училища, тесни улици, липса на паркове и зеленина и т.н.Също така и лош градски транспорт .Няма икономика и в малките населени места няма поминък и хората бягат по големите градове и навън.
8
8
 
23
 
! Отговори
Радомир преди 4 години
Никой не е длъжен да осигурява паркоместа на всякъде. Достатъчно място за паркиране има по страничните улички на това селце, но е друго да се изтъпаниш на мегдана като партиец.