Lasurit eshop

AMG загрява през шведската Лапландия

Сеп 19, 2019
AMG загрява през шведската Лапландия

AMG загрява през шведската Лапландия

Реклама Renault Arkana
Горещо каране на лед и сняг - така тунинг-иконата AMG се представя в шведската Лапландия. Защото сега AMG Driving Academy предлага на своите почитатели зимни спортни събития 2020 в далечния север. Зимната подготовка за шофиране в Лапландия е преразгледана за следващия сезон, допълнително разширена и осигуряваща повече разнообразие при шофиране на студено.

Изключителната зона за обучение, разположена върху 337 000 квадратни метра на замръзнало езеро в близост до Aриеплог, предлага перфектната възможност за допълнително усъвършенстване на личните ви шофьорски умения. Като цяло, гостите на AMG Driving Academy имат достъп до голям брой упажнения в площ от около 47 футболни игрища, които не само са кръстени на световноизвестни писти, но и са моделирани архитектурно като тях.

Ексклузивната ложа на AMG е база и отправна точка за участниците, разделени на малки групи, които усъвършенстват шофьорските си умения с автомобили от портфолиото на AMG - Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC +, Mercedes-AMG C 63 S Coupe, Mercedes-AMG GT S и Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC + под професионалното ръководство на опитни инструктори.

Обученията се извършват от туроператора AMG-Experience. Всички формати за обучение могат да бъдат резервирани на уебсайта www.amg-experiences.com. Зимното предложение важи от началото на януари до края на март 2020 г. и включва 14 различни тренировки. От AMG Winter Sporting Experience до AMG Winter Sporting Pro Week за по-опитни водачи и дрифтове. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024