New Dacia Duster

SKODA Auto с пилотен проект за наемане на електрически скутери

SKODA BeRider

SKODA BeRider

Реклама Peugeot 408
Подразделенито за дигитални разработки на SKODA AUTO- SKODA AUTO DigiLab, постави началото на пилотна фаза на изцяло нов проект, основната идея на който е предлагането на специално разработени електрически скутери за наемна употреба.

Новата услуга се нарича BeRider и за момента е лаколизирана само на територията на Прага, като за осъществяването й се разчита на електрически скутер, оборудван с два литиево-йонни батерийни блока. Двуколесното превозно средство разполага с диодна осветителна система, предни и задни спирачни дискове, широки гуми и здраво окачване за по-безопасно пътуване.

Електрическият BeRider е в състояние да предложи максимална скорост на движение от 66 км/ч, както и автономност от до 70 километра. Скутерът разполага с информационно табло, показващо скоростта на движение и останалият пробег, идва в комплект с две предпазни каски, а благодарение на интегрираната стойка за мобилен телефон, навигацията в градската среда е допълнително улеснена.

Пилотната услуга изисква регистрация в специално разработено приложение за мобилен телефон, след което потребителите имат възможност да видят къде най-близо до тях има паркиран скутер и какъв е зарядът на неговата батерия. Паркирането и съответно освобождаването на превозното средство може да бъде направено на всяко едно място, което позволява законът. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024