Lasurit

RENAULT СТАВА ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОЗВАЧ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФЕСТИВАЛ ЗА СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ ONE DANCE WEEK

RENAULT СТАВА ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОЗВАЧ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФЕСТИВАЛ ЗА СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ ONE DANCE WEEK

RENAULT СТАВА ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОЗВАЧ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФЕСТИВАЛ ЗА СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ ONE DANCE WEEK

Реклама Peugeot 408
• Renault ще превозва специалните гости на фестивала One Dance Week, който ще се проведе от 20 септември до 19 октомври
• За транспорта на гостите на събитието марката предоставя Renault TALISMAN, Renault ZOE и Renault TRAFIC - най-доброто от своята гама леки, електрически и лекотоварни автомобили


От години марката Renault е силно ангажирана с развитието на изкуството и културния живот, както във Франция, така и в цяла Европа. Дългогодишната подкрепа на Renault в областта на изкуствата е в унисон с идентичността и имиджа на марката. Във Франция Renault е част от редица културни партньорства, включително филмовия фестивал в Кан, филмовия фестивал в Довил и наградите за кино „Сезар“.

От 20 септември до 19 октомври Renault ще подкрепи най-голямото събитие в областта на изпълнителските изкуства в България - международният фестивал за съвременен танц и пърформанс One Dance Week. Марката ще бъде официален превозвач на събитието и ще се погрижи за транспорта на специалните гости с помощта на Renault TALISMAN, флагманът на гамата леки автомобили, и Renault TRAFIC, емблематичен модел от семейството на лекотоварните автомобили. Към автопарка ще се включи и електромобилът Renault ZOE, който ще извършва трансфери с нулеви вредни емисии. Партньорството с One Dance Week е част от политиката на Renault за подкрепа на изкуството в България.

Със своите 22 спектакъла от 14 държави, 12-тото издание на фестивала за съвременен танц One Dance Week се очаква да бъде едно от най-мащабните културни събития на годината и акцент в програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

*Източник: www.renault.bg Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии