Lasurit eshop

Електрическо BUGATTI струва само 30 000 евро

BUGATTI BABY II

BUGATTI BABY II

Реклама Skoda Monte Carlo
В чест на своята 110-годишнина, BUGATTI разкри първите подробности за новата си количка BABY II, която, разработена на базата на емблемата Type 35, се явява следваща стъпка в развитието на проекта BABY.

BUGATTI BABY II е създадена съвместно с The Little Car Company и благодарение на увеличените си габарити в сравнение с представената през март количка, може да бъде управлявано без проблем както от деца, така и от възрастни.

На фона на класическата конструкция, в това число джанти, седалки, волан и фарове, BUGATTI BABY II идва с клаксон, огледало за задно виждане, ръчна спирачка, фарове и дистанционен контролен ключ, с който автомобилчето може да бъде спряно дистанционно от разстояние от до 50 метра.

BUGATTI BABY II идва с два режима на работа на електрическата си задвижваща система- детски (1 kW с максимална скорост на движение от 20 км/ч) и за възрастни (4 kW с максимална скорост от 45 км/ч). За по-екстремно настроените, от компанията са предвидили и функция Speed Key, която анулира всички ограничения.

Автомобилчето ще се предлага с два варианта батерии- 1.4 kWh и 2.8 kWh, като при втория автономността е над 30 километра.

BUGATTI BABY II, което в зависимост от конфигурацията си тежи минимум 230 килограма, ще се предлага също така и в три основни версии, в зависимост от купето си- конструкция от композитен материал, от въглеродни нишки и от алуминий.

С дължина от 2.8 метра и ширина 1 метър, BUGATTI BABY II, което ще бъде произведено в тираж от само 500 екземпляра (всички разпродадени), е оценено на минимум 30 000 евро. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Honda

Honda e:Ny1 – видео

Апр 17, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили NIO Smart

NIO с две премиери на Auto China 2024

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Honda

Honda показа новите си електромобили за Китай

Апр 16, 2024