Lasurit

Fiat показа Panda Trussardi (Видео)

Fiat Panda Trussardi

Fiat Panda Trussardi

Реклама Nissan X-Trail
Fiat разкри подробности за първата в историята на легендарната си Panda нейна луксозна версия, разработена съвместно с Trussardi.

От Fiat коментират, че Panda Trussardi е идеално решение както за траспорт до фитнес залата, така и за такъв до елитарна театрална постановка, за излет сред природата или за семеен транспорт. С наличната си система за задвижване на четирите колела, компактният автомобил е отлично подготвен и за по-сериозен офроуд.

Fiat Panda Trussardi, която стъпва на пазара след повече от 7.5 милиона реализирани екземпляра на модела и лидерска позиция в сегмента си от 2003 година, е оборудван с 0.9-литров TwinAir бензинов двигател с максимална мощност от 85 конски сили (1.2-литров с 69 конски сили), както и с избор между версия с две и четири задвижващи колела.

Fiat Panda Trussardi се отличава от стандартната версия на модела с тематично цветово и стилистично изпълнение, специално разработена интериорна цветова схема, черни релси на тавана, 15-цолови джанти, допълнителни Trussardi елементи и други.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024