18-годишен пийнал и отмъкнал кола, катастрофира

Младежът бил неправоспособен и с 1.42 промила алкохол в кръвта
Обновена: 17 сеп 2019 15:38 | 17 сеп 2019 15:38, Анисия Иванова
17
18-годишен пийнал и отмъкнал кола, катастрофира
Архив: Булфото

18-годишен младеж открадна кола в смолянския квартал "Устово" и след това катастрофира в бетонно стълбище.

Младежът от рудоземското село Чепинци си избра кола, паркирана пред заведение на смолянска улица. 10 минути след това с въпросния автомобил настъпило ПТП. При движение с несъобразена скорост и употреба на алкохол - 1.42 промила, неправоспособният водач загубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонно стълбище отляво по посока на движението. При удара се е преобърнал на платното за движение.

Вследствие на катастрофата младежът е с хематом и контузна рана на главата, нараняване на лявото ухо и охлузване на лява ръка. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ-Смолян и е назначено домашно лечение.

Автомобилът е с деформации по цялото купе. Щетите са в процес на изясняване Местопроизшествието е посетено от дежурни оперативни групи при ОДМВР, РУ - Смолян и екип на сектор "Пътна полиция. По случая са образувани две бързи производства, съобщават от полицията, цитирани от "24 часа". Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Наблюдател 4"А1" е име на телеоператор, а не начало на яловата ти история7 "А едно време...""Умеен"!
8
1
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Сигурно е, че хематомът, а може би и контузната рана на главата са от органите на реда, които са го задържали.Щото това ще му е. Други последствия няма да има.
7
1
 
2
 
! Отговори
А гойнянковците? преди 4 години
С които е бил? Дори днешните *** не правят такива малоумия, освен, за да се покажат. Другарчетата къде са? Те са съучастници. Защо не са арестувани?Тоя сам се е напил, после сам е откраднал кола, сам се е катострофирал и сам са го арестували?*** нещастната любов...Къде се децата на кмета, на попа, на местния шеф на цеха за преработка на зеленчуци? Ясно е, че са били в колата.
6
0
 
2
 
! Отговори
Юнак! преди 4 години
Такива хора й трябват на новата каракачанова армия. Вчера се разбра, че Шкембеджи войвода ще прави нова задължителна казарма. Ей тоя да го сложи барем за полковник - шеф на танков батальон.Основания:1. Не се поддава на токсични атаки. Понася всякакви отрови във всякакви количества.2. Смел е като лъв. Добре борави с преодоляването на средствата за защита на превозни средства. Може и да ги краде при необходимост. Не се плаши от репресивни държавни органи. Дори да бъде заловен, ще мълчи.
5
1
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Човека спокойно си почива вкъщи на домашно лечение. Не ви ща ни държавата, ни правосъдната ви с-***. Закривай.
4
2
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
А1 време какви пияни шофьори имаше, караха без да се блъскат.
3
0
 
12
 
! Отговори
И Ден и Нощ ! преди 4 години
Ако бяхме здрава държава,наистина това пишлeмeце щеше след откраднатата кола,да кара трудовашка количка с камъни и да, пак щеше да е пиян, но от умора.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ще се краде поне да се прави като хората ! А не след 10 минути - и катасттофа !
1
0
 
13
 
! Отговори
Лоши били, а ?! преди 4 години
За такива елементи, в Китай има трудови лагери !Влезе ли вътре, жална му майка !!