Skoda Monte Carlo

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

Реклама Opel Stock
Американското производствено подразделение на KIA- Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG), обяви, че компанията е постигнала още производствен успех, след като в комплекса е бил сглобен представител на марката с пореден номер 3 000 000- Telluride SX Prestige версия 2020 година.

"Производството на три милиона коли за по-малко от 10 години е още един пример за нашата отдаденост и философията си One System, One Team", споделя Джейсън Шин, президент и изпълнитилен директор на KMMG. "Качеството на световно ниво, което предлага всеки Telluride, Sorento и Optima, който произвеждаме е директен резултат от сериозната работа и отдадеността на нашите работници и днес ние ги поздрвяваме за отличната им работа".

Производственото подразделение KMMG на KIA е факт благодарение на инвестиция в размер на повече от 1.1 млрд щатски долара от страна на компанията-майка и към момента отговаря за сглобяването на повече от 40% от всички автомобили на KIA, които се продават на територията на Страната на неограничените възможности. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mercedes-Benz

Нови средни и големи ванове от Mercedes-Benz

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Smart Toyota

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Апр 16, 2024