Некоректен работодател? Подайте сигнал на VOX KNSB

КНСБ пусна мобилно приложение за лоши практики на фирми
32
Некоректен работодател? Подайте сигнал на VOX KNSB
Снимка: Pixabay

Мобилното приложение на КНСБ VOX KNSB ще събира сигнали за некоректни и добри работодатели.

"КНСБ от години се бори срещу сивия сектор в икономиката. През последните 10 години съвместните ни усилия с държавната администрация успя да намали делът на сивия сектор от 30 на 21 на сто", посочи вицето на синдиката Пламен Нанков.

Той призова гражданите да използват новото мобилно приложение на КНСБ и да подават сигнали срещу некоректни практики на работодатели и фирми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че то повечето български фирми трябва да присъстват в този сайт! Или ще те осигуряват на нереални пари, а ще ти плащат друго, но дойде ли моментът да си ходиш, плащат по ведомост или ти бавят заплатата или за тази заплата вършиш работа като за 3ма. Винаги се минава с номера, слаб месец, нямаме пари. Ако не ти изнася, тръгвай си. Няма незаменими хора, само че поискай отпуска и гледай какво се случва... от няма незаменим хора, точно ти си този, който не може точно сега да излезе в отпуск!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой разумен човек не участва в синдикални сдружения. В КНСБ пък - съвсем. Колкото и реклама да си правят.
17
0
 
9
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
До 15 На кого да се обадятКъде е Чиновника да рИве колко е "тежка" работата на държавна хранилка в администрацията ??!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
MI TO V BG IMA LI KOREKTEN RABOTODATEL A OVCI?
15
0
 
7
 
! Отговори
алтернатива преди 4 години
Исахак Похасян е главата на Арменската Апостолическа Църква в България.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въх , ах ти да видиш, давайте сигнали давайте а дали на другия ден няма да сте на килима при работодателя си М ха ха ??!!!
13
0
 
12
 
! Отговори
ИнтересноПредложение преди 4 години
прави 20 , но някой трябва да поеме известна отговорност - например, да гарантира анонимността на лицата, сигнализирали за безобразия, но същевременно да се изисква от тях да дадат данни за себе си.Защото е възможно някой злонамерено да напише клевети.И ако оклеветеният заведе съдебно дело, да има от кого да се потърси отговорност.С други думи, идеята не е лоша, но не е лесно да бъде осъществена така, че да има някакви гаранции и срещу оклеветяване на работодател, и срещу отмъстителността му
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Чух от познати за продавачка, която била уволнена от работодателя, след като я ухапало куче. Раната ще да е била по-сериозна, защото жената накуцвала с наранения си крак. Работодателят решил, че това не прави добро впечатление на клиентите на магазина му.Не знам други подробности. Дали е имала договор? Дали членува в профсъюз и т.н? Много съм далеч от този тип професии и не мога да си представя какви точно са проблемите на продавачите в търг.обекти и кой би могъл да ги защити.
11
0
 
8
 
! Отговори
Ихаа преди 4 години
И в свети власт офиса на еконт много обичат да плащат заплати.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КНСБ никога на никого работа не е свършил. Не се хабете да им се обаждате! Полза от тия - никаква.
9
1
 
1
 
! Отговори
то - идейно преди 4 години
20, правим сайт...на готова платформа нищо че можем да си го " нарежем". И? Трябва ни SEO! , Админи 24/7...т.е ново КНСБ, но по-работещо, за без пари?21, може да го делим на 2+1Рсротодатели---+++Работници---+++Комнтиращи, може би безработни, пендионери дори -18Мислете...подкрепям принципно, но...? Ще ви видя.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подаваики сигнали може само да ги направите по известни и некоректни
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костов инструкторе радваш лисе с тая дето мия прати а да ти пожелая приятна вечер и на теб и на нея и дано лющи кючек цяла нощ в леглото ти
6
0
 
18
 
! Отговори
На кого да се обадят преди 4 години
служителите в магазин за хранителни стоки, на които предварително е казано, че на 31 декември ще работят до 18.00 ч. Те са приели. Но в 17.55 ч. пристига синът на собственика и е навъсен като тъмен облак. Не поздравява, влиза в склада и изревава "Каква е тая мръсотия! Веднага да почистите!" (Не е мръсно всъщност, но той ги принуждава да свалят всичко от рафтовете и да почистят основно. Това продължава до 23.00 ч.!) После се разбрало, че се бил скарал с приятелката си и търсел "къде да си оттуши"
5
0
 
22
 
! Отговори
Смешко преди 4 години
ХахахахахахахаххахахааахахахаКНСБ били защитавали работниците. Хахаххахахахахха
4
1
 
11
 
! Отговори
Коко преди 4 години
И после вън... Голяма анонимнаст
3
0
 
13
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Ще се обаждат на работодателите и ще казват, вижте какво за 1 месец имаме 50 сигнала за вас, давайте парите иначе ще ви пратим проверка да ви глобят. А *** които ще свалят приложенито ще са тези с мозък на 5 годишно, което пише писма на дядо Коледа да му донесе камионче.
2
2
 
8
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Нима мислите,че някой ще се оплаче от работодателя си ?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пробутали една де не може да чете ама с претенции Костов не се занимаваи с тия да не теглиш щото днес си ни подиграл утре сисе