Каракачанов: Да се върне наборната военна служба!

Той говори на национален събор на запасните офицери
Обновена: 14 сеп 2019 21:23 | 14 сеп 2019 20:26, Елка Василева
192
Каракачанов: Да се върне наборната военна служба!
Снимка: БТА

Бивши военнослужещи и бивши служители на МВР се събраха на Втория национален събор на запасните офицери край казанлъшкото село Крън.

"Единството на нацията и държавата е изключително важно. Пожелавам вие да бъдете тези, които да го демонстрирате в обществото и да носите спомена за славната армия на България, за да възпитаваме младото поколение в дух на родолюбие и на патриотизъм и любов към България, поне докато възстановим отново наборната военна служба и младите хора отново се върнат в казармата, за да се научат на ред и дисциплина и да допълнят пропуските си в историята и любовта си към България", посочи в словото си министърът на отбраната Красимир Каракачанов, патрон на събора.

Днес и утре на поляните край селото ще има демонстративни скокове с парашут, демонстрация на бойни техники и на групи за специални операции, както и висш пилотаж със спортен самолет. Ще се проведат и два турнира - по стрелба с пистолет и пневматично оръжие и шахматен турнир.

На открита сцена ще се представят художествени колективи, групи и индивидуални изпълнители от цялата страна, пише БТА.

На 15 септември ще бъде Ден на отворените врати и показ на бойна техника във военното формирование на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Казанлък.

Следващият събор ще е догодина в Ямбол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
0
 
! Отговори
майтап преди 4 години
До българин А какъв беше до преди да излезеш МЪЖ от там?
158
2
 
2
 
! Отговори
българин преди 4 години
Ех глупав народе..-:( Яко те е обзел американофилизма май че а? Усещаш ли се? Корена на всяка държава, Е армията и! Сама да може да се пази! А не Американското НАТО да те "пази"! Начетох се на глупости тук! По скоро интереси.Малките американофилчета.Не искат наша "армия" Щото трябва да служат. Е аз като съм служил 25 месеца.Да не съм умрая бе михлюзи мал;ки?! Излязох МЪЖ от казармата! А сега н знаете какви сте!Даже не виждате разликата между ЕС и Американското НАТО! Това са 2 НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА!
157
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Националните предатели, хранещи се от чужди фондации, създали обръчи от фирми, плащащи на медии с държавни пари се чувстват застрашени за парите и декарите си апартаменти и желаят още пъдари безплатно да ги пазят. Не, имаме НАТО и частни охранителни фирми за пазванти. Така рекламираха реформата в армията, малка и невидима армия, модерна.Провалиха ли се в националната отбрана? Ако сега признават, че 30 години са се провалили, има си затвори за нац. предатели.
156
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Завръща се фашизоизма и фашизоидите всеки ден връщат нещо, ревизират историята.
155
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я кажи нещо лапнахте ли от Албена с Премиера някой акцийка че Станев и Радосвет Радев гледаха като преписани мушката
154
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкембе войвода кого ще пази родния войник.. Теб... Бойко... Меди... Делян.. Сотир или кое друго прасе
153
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо: да не бяха редактирали снимката на този *** и да му бяха показали величественото шкембе, граничащо с три морета, с което няма да направи и едно коремно, а в казармата за най-ниската оценка искат три. Искат и за четири минути да се пробяга един километър...и си представям клатешия се дирник при опит да вземе този норматив...Второ: щях да дезиртирам, но не и да служа на национален предател, който ограби българския народ заради лобирането си за стари самолети.
152
1
 
5
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
А .....паси кога ще върне заграбените военни имоти
151
3
 
7
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
ПЪРВАТА МИ РАБОТА ЩЕ БЪДЕ ДАДАМ ПАРИ НА СИНА. МИ, ЗА ДА ИЗБЯГА В ЧУЖБИНА И ДА НЕ ХОДИВОЙНИК!ДА ХОДЯТ ВОЙНИЦИ ДЕЦАТА НА ДРУГАРИТЕ, БЕ... ХАХАХААААА... МОИТЕ, ШЕ УЧАТ И РАБОТЯТ!!!!
150
2
 
4
 
! Отговори
Fena преди 4 години
До ВаньоС твоите или неговите парички ги купи, че да му благодарим? И кой тъпaнар е решил да похарчи милиарди от нашите пари за самолетчета?
149
0
 
6
 
! Отговори
Fena преди 4 години
Ако този тлъст доносник представя България, по-добре младите хора изобщо да не си попълват пропуските.....
148
1
 
11
 
! Отговори
"Бивши военносл преди 4 години
и бивши служители на МВР,се събраха на Вторият национален събор на..."???Аз съм бивш служител на МВР и сега за пръв път чувам за този събор?!?Явно от бившите има и по-бивши?!?И като ги гледам тия на снимката,стигам до извода или убеждението,че докато такива,като нас бившите са "опъвали каиша и прали пешкира",по-бившите /шефовете/дето по-цял ден се наливаха с алкохол и гонеха ***,пак се наредили най-отпред на кьорсофрата за поредната муфта или аванта?!?Нали това е цялата им "служба"?!?
147
8
 
4
 
! Отговори
Ваньо преди 4 години
Абе човека купи чисто нови самолети от най-добрата армия в света, опитва се нещо да направи, вие само плюете. *** никога не е доволен.
146
3
 
5
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
СТРАШНА ИДЕЯ НА ШКЕМБО ВОЙВОДА, АМА НЕМА КОЙ ДА ПЛАЩА НА ТИЯ АРМЕЙЦИ, ЗАИЗДРЪЖКА И ВЪОРАЖЕНИЕ.ОСВЕН, АКО ГО УДАРЯТ ВОЙНИЦИТЕ, НА ПРОСИЯ, ПОМОЩИ И ПОДАРЪЦИ.... ХАХАХААААА...
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов и той е от виден комунистически род, познай ква казарма е карал - де се казва: потен вода не е пил
144
1
 
10
 
! Отговори
K6 преди 4 години
Няма проблеми Красимире но първо ако ми направиш поне четири коремни или лицеви опори иначе как да те следвам в бойна атака като мой главнокомандващ
143
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спомените ми от родната казарма са:1. Всички се научиха да се скатават2. Всички се научиха да крадат.3. Тези които на бяха пропушили - пропушиха.4. Всички се научиха да псуват здраво и други подобни изразни срадства на изящната словестност.Явно е настанало време да се запълни и тази празнина в българското образование.
142
0
 
13
 
! Отговори
Предизбори преди 4 години
Почнаха преизборните лозунги!"Патриот си душа дава...".
141
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво,аз да ходя войник и да защитавам предатели и шпиони които са на власт и да се бия за чужди на БГ интереси? Не сте познали - нека ви защитават"американците" я колко бази си имат вече у нас...И къде беше командния състав когато унищожаваха нашата армия в началото на 90те?
140
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като унищожиха,продадоха и предадоха всичко,сега се сещат за някои грешки...Първо насила хубост не става и второ за тия работи се искат самоотвержени патриоти а не като вас...