Велосипедист на 19 г. загина, пометен от връстник с кола

Инцидентът е станал в пловдивското село Стряма
14 сеп 2019 18:46, Елка Василева
7
Велосипедист на 19 г. загина, пометен от връстник с кола
Снимка: Pixabay

Младеж на 19 години загина на път за болница, след като е бил пометен от връстник, управлявал мерцедес. Инцидентът е станал около 13 часа в пловдивското село Стряма, съобщи МВР.

Младежът карал колелото си, когато бил връхлетян от автомобила. Зад волана шофьорът бил на същата възраст.

На път за болницата колоездачът е починал. Няма данни за употреба на алкохол и наркотици от страна на шофьора, уточниха от полицията.

Водачът на мерцедеса е задържан за 24 часа, причините за инцидентът се изясняват в досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
че те причините са описани в статията , село, 19-годишен зад волана на кола със задно...
5
0
 
3
 
! Отговори
bashta_vi преди 4 години
"Анонименпреди 14 часаАма на велоалея ли го е блъсал, на поляната ли..............КЪДЕ?Сега веган-колоездачи ще се "борят" срещу ***-турбо-чалга-ШОФЕРИ и ще си слагат плюсове и мунусОВЕ. Сайта ще печели пари от "посещаемост" и така до следващата ултра-мега-турбо-чалга-***-веган история!"Това че дебелата ти майка не те е научила да караш колело или не си можел да си го позволиш с 2та ти лева в джоба не означава, че всички които карат са вегани. *** ***
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама на велоалея ли го е блъсал, на поляната ли..............КЪДЕ?Сега веган-колоездачи ще се "борят" срещу ***-турбо-чалга-ШОФЕРИ и ще си слагат плюсове и мунусОВЕ. Сайта ще печели пари от "посещаемост" и така до следващата ултра-мега-турбо-чалга-***-веган история!
3
12
 
2
 
! Отговори
Поп Игнатий преди 4 години
До 3: Нищо не става без знанието и одобрението на Бог. Този колоездач самият Бог го е поръчал. Господ знае всичко и е знаел предварително, че ако момчето излезе днес с колелото, ще го блъснат. Това е част от Божият план. Бог лесно е можел да го спаси, защото е всемогъщ, но това не е било част от плана му.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Като знаем, че геннофонда е основно от такива каро теб, какво правосъдие да име ...
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
причините за инцидентът се изясняват в досъдебно производство.Малкото ггомно е бил на телефона и се е правил на състезател. Случая е приключен, 20г да чукa камъни в някоя кариера да му дойде мозъка.Но...Както знаем в БГ няма правосъдие и ще го пуснат под домашен арест след като мама и тати платят на адвоката и адвоката плати на съдията.На мама момчето, нищо друг мерцедес ще му купят.