Opel Stock

BMW X7 M50d : Игра за много напреднали (Видео)

BMW X7 M50d

BMW X7 M50d

Реклама Nissan X-Trail
Към момента, BMW разполага с автомобил, който е в състояние да отговори на всяко потребителско изискване и условие в ценовия му клас. Още повече, всеки един от, да ги наречем класически, модели на марката разполага с адекватен като позиция негов X-вариант, като единственото изключение за момента остава изцяло новата Серия 8. В това число и Серия 7 с нейната изцяло нова и респектираща и впечатляваща побратима X7.

Изцяло новото BMW X7 е черешката на баварската торта, обединяваща в себе си всичко от най-доброто, което предлага флагманската Серия 7, но надграждайки и извисявайки SUV модела до изцяло нови, в това число и за самата марка, висини.

Новият SUV приковава погледа мигновено. Просто няма никакъв шанс да бъде подминат на улицата или на паркинга. Той е огромен, внушителен и предизвикателен с умопомрачителната си като габарити, но в същото време елегантна като завършек, предна решетка. Под предния му капак сякаш може да бъде разпъната палатка за четиричленно семейство, а дължината на вратите буди почуда за това, което се случва вътре и опасение за намирането на адекватно място за паркиране. Ако изключим височината на автомобила, единствената позиция, която не буди изумление, остава неговата задна част, изпълнена в класически и познат от изцяло новото X5 дизайн.

За да на бъдем голословни в описанието на екстериора на BMW X7 ще посочим самите габарити на автомобила- дължината му е 5151 мм, ширината е 2 метра, височината му е 1805 мм, а разстоянието между предните и задните гуми е 3105 мм. Дори само последният от размерите е обещание за това, че във вътрешността на SUV-то ще се случи нещо впечатляващо.




Впечатляващото при изцяло новото и първо в моделната гама на BMW предложение X7 е интериорният простор. Наличен в представителна- шест седалки, и още по-функционална- със седем седалки, версия, автомобилът е предназначен за онези от потребителите, които нямат абсолютно никакво желание да правят какъвто и да било компромис със своите разбирания за света и това, което искат да притежават и използват.

На борда на BMW X7, атмосферата, макар и наподобяваща тази от изцяло новото поколоние X5, е пренесена на осезаемо по-високо ниво, като основен фактор тук е допълнителното свободно пространство. Формите и линиите са изпълнени с единствената идея да се максимизира наличното, а крайният резултат е също толкова впечатляващ както екстериорните габарити на автомобила. Директни препратки откриваме и към актуалната версия на флагманската Серия 7, което на базата на постигнатото, дава пълното право да се каже, че X7 е седмицата на луксозните SUV-та.

Ергономични предни седалки с подгряване, масаж и функция за запаметяване на персонални настройки, пълен набор системи за повишаване на комфорта и безопасността, системи за автоматизирано управление, които са на крачка от напълно автономното такова, високо качество на използваните материали, CraftedClarity стъклени апликации по волана, стартовия бутон и многофункционалния контролер, стандартни 20-цолови, с опция до 22-цола, джанти.. Всичко това е на борда на BMW X7.

Поглеждайки към втория и третия ред седалки, X7 предлага впечатляващ простор за краката и горната част на телата, като дори пътниците на третия ред могат да разчитат на параметри сравними с тези на пъривя и втория. Допълнителен стил е постигнат и в резултат на интегрирането на огромен панорамен стъклен таван SkyLounge с подсветка, оборудван със защитна щора, стилна система за индиректно осветление, допълнителни щори за тонираните стъкла на втория ред седалки и други.

Предвид внушителните габарити на BMW X7, напълно очаквано луксозният SUV предлага и адекватен товарен обем. В зависимост от конфигурацията на седалките, която може да бъде управлявана по електронен път автоматично чрез бутони от самото товарно отделение, полезният обем е от 326 до внушителните 2120 литра.

Говорейки за BMW, просто няма как да не споменем и неговото сърце. При X7 M50d, баварците са заложили на шестцилиндрова, трилитрова конфигурация, която със своите максимална мощност от 400 конски сили и максимален въртящ момент от 760 Нм, предлагат всичко, което може да се изисква от подобен автомобил. Дизеловата мощ на задвижващия агрегат е повече от достатъчна за каквито и да било ситуации, като в същото време лексозният SUV не предава и характерната за марката динамика, като е в състояние да предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за респектиращите 5.4 секунди. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Тестове Авто глобус Електромобили Hyundai

Hyundai IONIQ 5 N е без аналог (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Китай Тестове Авто глобус BMW BYD Citroen Geely Mercedes-Benz MG Smart Tesla

Тестовете на ADAC сочат: китайските автомобили не са това което бяха!

Апр 23, 2024