New Dacia Duster

Абарт на 70 години! Празникът е в Милано на 5 и 6 октомври

Абарт на 70 години! Празникът е в Милано на 5 и 6 октомври

Абарт на 70 години! Празникът е в Милано на 5 и 6 октомври

Реклама Peugeot 408
Когато култова марка навърши 70 години, тя трябва да празнува. За италианската култова марка това ще е двудневният празник Abarth Days 2019 на 5 и 6 октомври. Феновете на Abarth ще могат достойно да отбележат рождения ден в Милано на марката със Scorpion в логото.

Програмата ще е разнообразна. Феновете ще могат да участват със собствените си автомобили Abarth или да се возят отстрани на тест пилот на марката по тестово трасе или на обществен път. Предвижда се и състезателна сесия за фенове на пътническото място на рали автомобили от FIA R-GT Champion Abarth 124.

Специалната атракция ще става на трасето с дължина приблизително три километра, което ще бъде изградено в новия парк за наука, изкуство и иновации в Милано MIND. Пилотите и спътниците им ще бъдат сериозно предизвикани от взискателна серия от прави линии, дълги и сложни завои на трасето.

Изложбата на актуални и класически автомобили на марката ви кани да разгледате продължаващата история на успеха започнал на 31 март 1949 г., когато Карло Абарт и състезателят Гидо Скалиарини основават Abarth & C.

Целта на събитието е да надмине рекорда от предишната година от около 4000 фенове и над 3000 тестови драйва на Abarth Days 2019. За това навярно ще помогне фактът че само за три години броят на бранд клубовете Abarth се е увеличил с 80 процента до 74 с повече от 5000 членове.

За участие в събитието се предлагат различни входни билети на цени започващи от десет евро. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024