Кметът на Ямбол ще се кандидатира като независим

Георги Славов в крайна сметка не бе издигнат от ГЕРБ
12 сеп 2019 17:37, Красимир Ангелов
6
Кметът на Ямбол ще се кандидатира като независим
Снимка: Булфото

Кметът на Ямбол Георги Славов ще се кандидатира за четвърти мандат, но като независим кандидат.

Причина за решението му е фактът, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ в крайна сметка посочи друг кандидат за кмет на Ямбол – Димитър Иванов.

Още по темата
Георги Славов обяви  решението си късно снощи в личния си профил във Facebook.

"Преди няколко часа на заседание на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ ми бе съобщено, че партията ще издигне друга кандидатура за кмет на Ямбол. Не зная какви са мотивите за тази рокада, случваща се в последния момент. По време на срещата ни не бяха представени логични аргументи. Въпреки това уважавам партийното решение. С утрешна дата ще депозирам оставката си като областен координатор на ГЕРБ", написа Славов.

Той благодари на управляващата партия за дългогодишната подкрепа към него и посочи, че ще се кандидатира отново за поста, но като независим кандидат.

"Не живея с мисълта, че съм незаменим, нито, че на всяка цена трябва да остана във властта. Имам обаче своите аргументи, които ми дават увереност отново да поискам доверието ви", написа още Георги Славов към своите съграждани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
6
 
! Отговори
Бай ганьо 2 преди 4 години
Много хора забравиха че Славов има ефективна присъда от 1-2 години затвор която така и не влезе в сила заради имунитета му за откраднатите над 1 милион български лева при ремонта на водопроводните в квртал Граф Игнатиев.Тоя не го харесва целия град и незнам как го избраха 3 поредни години.Маи са истина думите че по важно е кой брои бюлетините.В случая Бокича и неговите хора
5
2
 
6
 
! Отговори
Питам преди 4 години
До Джамбул 3 Ти ли си кандидата за нов кмет от БСП ?Хи,хи..!
4
17
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Тази новина е за местната кабеларка.Какво ни интересува Ямбол ? Дори не съм ходил там.
3
9
 
6
 
! Отговори
Джамбул преди 4 години
Нито единият, нито другият. И двамата са компрометирани, корумпирани герберски тикви. Ямбол ще има най-после друг кмет.
2
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само напред, г-н Славов ! Човекът,направил най-много за Ямбол и най-успешния кмет.Когато някой не играе по свирката на Борисов,става неудобен.
1
18
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Тиквата се...обърка и започна да допуска...кадрови грешки.Славов има авторитет и направи доста в Ямбол,поне в центъра на града,плочките не се...къртят,като тези в София.Новият му кандидат за поста на кмет,досега областен,едва ли ще спечели,защото никой не го познава.Тиквена му работа.