Прокуратурата пусна доклади на Малинов до руснаците

Какви планове е имал председателят на "Русофили"?
12 сеп 2019 14:38, Александър Попов
421
Прокуратурата пусна доклади на Малинов до руснаците
Кадър: bTV

Прокуратурата публикува част от докладите и документите, които е правил обвинения в шпионаж председател на "Русофили" Николай Малинов.

Заличена е само информацията, която засяга права и интереси, както и лични данни на трети лица, съобщават от държавното обвинение.

"На опитите за компрометиране на действията на правоохранителните органи, прокуратурата ще отговаря с публичност и прозрачност, при спазване на презумпцията за невиновност и законовите права на гражданите", съобщават от прокуратурата.

Те се разпространяват с разрешението на наблюдаващия прокурор.

Документите са на руски език. От тях става ясно, че "Русофили" са съсредоточили своята дейност в няколко основни направления, с които да се противодейства на прозападното влияние у нас - създаване и поддържане на сайтове, създаване на влиятелен аналитичен център, създаване на собствен телевизионен канал и прерастването на "Национално движение Русофили" в партия. Достигането на целите можело да стане само със силни медии, чрез които да прокарват идеите си.

Малинов призовава за помощ, тъй като движението няма да се справи само със собствени сили. Той описва целите и постиженията на "Национално движение Русофили", сред които личат възобновяване на изучаването на руски език в детски градини, изграждане на паметници на руски исторически личности, подпомагане на студенти да следват в Русия и др.

Всички документи можете да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още по темата: Николай Малинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
374
0
 
7
 
! Отговори
Абсурд преди 4 години
Българската прокуратура има ли нещо общо с ПРАВОТО?!Та тя публично дискредитира априори хората по абсурден за такава правна институция начин с ПУБЛИКУВАНЕТО на непотвърдените от съд "свои" твърдения и внушения!Явно Борисовизмът е особено необходим НЯКОМУ, та официално газят правото, за да не го оставят да потъне.
373
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Съдейки"На това психиатрията казва"Напълно си права. Някои тук определено са за психиатър. В Б-ия сега много се увеличиха психическите заболявания. Сериозно говоря, не се шегувам, за съжаление
372
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СъдейкиТова са само един-двама вманиачени русофобски ид иота
371
7
 
8
 
! Отговори
Ех преди 4 години
Гърците също имат Православна религия но са член на НАТО и не са русофили. В Гърция се вее само гръцкото знаме.Използването на Християнството за политика е белег, че червените *** не са никакви православни а просто прeдатeли на народа и родината си, каквито са били винаги
370
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много либерално се действа към Чекистите в БГ ! Твърда ръка трябва !
369
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гадината му плащат да защитава руски интереси тук, а не за да налага ценностите в които вярва. ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛЯ!
368
3
 
5
 
! Отговори
Съдейки преди 4 години
по-коментарите,плужеците отново изпълзяха от дупките си?!?!?!Мазни,слузести и гнусни-отвратителни?!?!?!Пропити от злоба,завист и омраза,ръсейки дежурните си простотий и зовейки за мъст?!?!?!Едни сънуват картечници и автомати,други бълнуват разстрели,трети се вмирисали и осмърдели?!?!?!На това психиатрията казва експлозивна и имплозивна агресия,по-схватливите ще разберат,какво значи това?!?!?!И в единият,и в другият случай е диагноза?!?!?!Хайде сега,започвайте да цъкате минуси!!!
367
2
 
6
 
! Отговори
Недейте така бе хора преди 4 години
Първо разстрелваме русофилите,после американо филите ,идва ред и на туркофилите.Ми то ще останем без политици бре.В Бг ще останат само българофилите.Стига спрете се.То останат ли само българофили тая страна ще тръгне напред.А сега ни е толкова хубаво.
366
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГОСПОДИН МАЛИНОВ- ЧАМАДАНЧИК, ВАКЗАЛ, КРЕМЪЛ- ПРИКАЗКИТЕ СА ИЗЛИШНИ. ТРОЛЧИКИ ДА ФИЛЯТ, ПРИБИРАТ *** И БЕГОМ В МАГАЗИНИТЕ- И КО МУЙ ЛОШОТО....
365
8
 
10
 
! Отговори
Нито Фил, нито Фоб преди 4 години
Трябва да се възстанови разстрела на националните предатели.И трябва да се почне от парламента ...Без пушка *** няма излизане от този постсъветски кошмар, който изобщо не свърши с падането на бай Тошко, а се задълбочи.
364
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро утро русофили.Как са безродните ви душички тази сутрин?Готвите ли се за сборището ви на Копринка?Ърмм?Казват че сте станали 85% от народа,честито.! Може някой септемврийски ден да станете и 99,9% като едно време.Може и някой ден гасударя да си заобича лакеите като деца,кой знае?
363
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @к.379"Не смяташ ли, че не Малинов, а Специализираната прокуратура чрез заместник главния прокурор и Цацаров направиха преврат, изземвайки днес функциите на изпълнителната власт?"Точно! Диктатура
362
0
 
11
 
! Отговори
Обяснение преди 4 години
До @к.379Рано тази сутрин БНР спря предаването си с обяснение профилактичен реминнт. Гл.прокурор разпореди проверка, нареждайки изпълнението й на ДАНС, Комисията за регулиране на съобщенията КРС и на СЕМ. Само че ДАНС е орган на изпълнителната власт, а КРС и СЕМ са избрани от НС, т.е. от законодателната власт. Една власт не може да се бърка в работата на друга власт, камо ли да нарежда на законодателната власт.
361
4
 
10
 
! Отговори
@к.379 преди 4 години
До АнонименНе смяташ ли, че не Малинов, а Специализираната прокуратура чрез заместник главния прокурор и Цацаров направиха преврат, изземвайки днес функциите на изпълнителната власт? Мисля, че не без знанието на премиера...
360
2
 
12
 
! Отговори
СпП преди 4 години
Специализираната прокуратура наруши основен постулат на ЗСВ: ЧОВЕК е невинен до неговото осъждане. Наруши и втори закон: прокурор НЯМА ПРАВО да публикува обвинение до завършване на следствието. Това го знаят и шефа на СпП, и зам.гл. прокурор, и гл.прокурор Цацаров. Струва ми се, че вече не изп.власт, а прокуратурата командва държавата.
359
13
 
12
 
! Отговори
АБЕ СМЕШНИЦИ преди 4 години
ЖАЛКИ МАЛКИ СМЕШНИЦИ АКО РУСНАЦИТЕ РЕШАТ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЛЯЗАТ БЕЗ РУСОФИЛИТЕ БЕ ФАШИСТИ....МНОГИ ВИ Е КЪСА ПАМЕТТА....ЗАЩО СЕ ЗАНИВАТЕ С ПРОСТОТИИ ДА ПЕТНИТЕ ИМЕТО НА ЧОВЕКА И С РЕПРЕСИИ.........МРЪСНИ ФАШИСТИ САМО ДОКАЗВАТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ.ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ РУСИЯ Е ГОЛЯМА ЯДРЕНА СИЛА БЪЛГАРИЯ Е ВРЕМЕННА КОЛОНИЯ НА САЩ СЛЕД САМО ЕДНА ДОГОВОРКА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ УТРЕ ЩЕ Е ПОД РУСКО ВЛИЯНИЕ ЖАЛКИ ФАШИСТИ СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ.
358
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама, че жалък индивид! Хленчи на руснаците, спасявайте ме!
357
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилът Малинов казал, че план-програмната за държавен преврат са само "намерения", а за намерения никой не съдели !Чак като са осъществи преврата, тогава трябвало да го съдят !!!
356
8
 
10
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Другаря Малинов като какъв се е определил след преврата,като Първи секретар на БКП или шеф на ДС?Каква бройка българи трябва да бъдат разстреляни,които не са съгласни с новата комунистическа власт?
355
5
 
12
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Посолството на САЩ били запознати с разследването изокаха от ул.Козяк!Абе лъскащите бастуни в сайта,това дали не говори,че именно краварите пробутват на нашите предатели от прокуратурата тексаски партенки..*** от прекаратурата ще влезат в историята-водят дело за шпионаж с публикации в медиите!На анорексика Цацко и на гешефтара да им организират преплуване на язовир Копринка и бурни овации...