Как да изберем подходящия корпоративен подарък?

Fabric is Cool – предизвикателство като никое досега на изложение COPIS 2019
Препоръчан материал | Обновена: 12 сеп 2019 09:28 | 12 сеп 2019 09:05,
Как да изберем подходящия корпоративен подарък?

Как изглежда подходящият корпоративен подарък и изобщо съществува ли такъв? Този въпрос все по-често си задават HR-и и собственици на фирми, особено когато наближат празници, фирмени партита, тиймбилдинги, бизнес срещи с партньори и други събития от подобен тип. Може би за никого не е приятно да види срещу себе си не особено ентусиазирана реакция на своя служител, колега или партньор, когато, подавайки му брандираната фирмена торбичка, той открие вътре поредния сувенир, който ще хваща прах върху бюрото му през следващите няколко месеца.
Няма нужда от повече главоблъсканица! Решенията вече са измислени. С тях ще могат да се запознаят посетителите на международното изложение за печат и реклама COPIS, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център. И тази година единственото професионално бизнес изложение за сектора в България продължава тенденцията си на непрекъснат растеж, като ще се разгърне на площ от 8000 кв. м и ще се състои в зали 2,3 и 4 на Интер Експо Център.

Креативността започва от опаковката

Скучните подаръци отдавна не са на мода. С това вече се съгласихме и затова сме единодушни – важна е формата, под която ще бъдат поднесени, защото опаковката създава първоначалното настроение. По време на COPIS 2019 посетителите ще открият различни креативни предложения при опаковките, като например хартиени торбички с възможност за брандиране с различни визии за специални поводи, както и стилни кутии от няколко части. Персонализирането на подаръци също може да бъде много лично послание, което да впечатли получателите им. Гравирането на елементи придобива все по-голяма популярност. Пред посетителите на COPIS ще бъдат демонстрирани машини, които режат и гравират с голяма прецизност, позволявайки изработването на фини детайли.

Технологиите винаги са правилен избор

Варианти за подаръци на COPIS няма да липсват, но няма да крием, че технологичните „джаджи“ са може би сред най-предпочитаните. Wireless зарядно за телефон например позволява бързо зареждане, без да е необходимо да се използва кабел, и би паснало отлично на някого, който обича пътуванията. Друго практично устройство, което също може да се окаже подарък-мечта е Flexi Holder, представляващ универсална поставка за телефон, която може да бъде използвана и като стойка.

Как да изберем подходящия корпоративен подарък?

За първи път FABRIC IS COOL

Възможностите на COPIS не се изчерпват само с идеите за подаръци. Тази година посетителите ще бъдат изненадани и с богата съпътстваща програма. Вниманието приковава  FABRIC IS COOL – CHRISTMAS Fabric Backlit AD Challenge. От 24 до 27 септември първото издание на вълнуващото предизвикателство ще събере специалисти около създаването на backlit печатна рекламна кампания – маркетолози, криейтив директори, дизайнери, копирайтъри, печатари и продуценти. Те ще развивят познанията и уменията си. Заедно ще създадат кампания за един от най-натоварените рекламни периоди – Коледа. Към маркетинг и аутдор специалисти, професионалистите в рекламата и ПР, дизайнери, артисти, фотографи е насочен майсторският клас с проф. Христо Кафтанджиев, с фокус върху визуалните маркетингови комуникации – принт дизайн и опаковки, който ще се проведе на 26 септември.

Повече за това какво предстои може да научите на: www.copi-s.com.

Не пропускайте да се регистрирате за безплатно посещение: ТУК.

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации