Мъж в кома след коктейл от наркотици

Той е транспортиран в болницата в Добрич с опасност за живота
Обновена: 11 сеп 2019 10:12 | 11 сеп 2019 10:08, Красимир Ангелов
14
Мъж в кома след коктейл от наркотици
Снимка: Булфото

39-годишен мъж е в болница в Добрич в тежко състояние след употреба на наркотици, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 10 септември около 12:40 часа е получено съобщение от служител на медицински център в к.к. Албена за пострадал мъж на 39 години, вследствие на прекомерна употреба на наркотични вещества.

Същия е транспортиран в МБАЛ Добрич в кома и с опасност за живота.

При последвалите полицейски претърсвания в хотелската стая, в която е настанен, са открити 2 броя угарки от ръчно свити цигари, реагиращи на канабис, спринцовки със веществото хероин и три броя таблетки лекарствени продукти.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Дай ми от едното и от другото! Само като ги омеся става чудото."Познат ли ви е тоя текст? Ако не, ще ви разясня. Това е текст от "песен" на един бг-"рапър". До скоро я въртяха по радиото и никой не се самосезира да я свали от ефир, за да не развращава хората.Ами, сега има да берем такива плодове още много!
9
1
 
5
 
! Отговори
ми, преди 4 години
Който каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи,та и този наркоман така.Не ги жаля такива.
8
3
 
1
 
! Отговори
до Гущера преди 4 години
Народът го е казал- който удари пръв- удря два пъти , затова не ги чакай, ами виж ти първи да влезеш и да ги спукаш от бой, после подпалваш бараката къде се друсат и готово.
7
4
 
7
 
! Отговори
мдааа преди 4 години
Прав е колегата, крайно време е здравеопазването да е по правилата на авто-застраховките, които не те покриват ако си пиян, дрогиран, с неизправно МПС и т.н., защо изрядните ще плащаме на хора, които очевидно не им пука за собственото им здраве.
6
5
 
12
 
! Отговори
Malian преди 4 години
Питам, защо плащам здравни осигуровки, за да се спасяват наркомани? Всички ,като въпросния господин или да си плащат лечението или на работа в мините, а не хората да се чудат какви сметки да откриват за лечение на болни деца .
5
9
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Албена морето сините вълни,летиш в небето с гаден хероин.Албена морето сините вълни,с канабис + таблетки, в кома стоиш.
4
11
 
8
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Молете се да нямате за комшии наркомани като тоя дето пушняри тия гадости. Все съм нащрек да не прескочи в двора ми да ме обере на вилата. Айде,имам СОТ ама....Все пак не се знае какво ще му щукне в главата му. Имат 28-30 годишна възраст. Според вас на колко годишна възраст ще са си заминали на оня свят?
3
4
 
11
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Ще го лекуват, разбира се, и то като писано яйце, ще го гледат и лекуват. Защо? Защото такива като него правят парите от бизнеса на Бойко Борисов и Киро Гела
2
1
 
7
 
! Отговори
алхимик преди 4 години
Дяволска работа !
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наркотиците прочистват обществото от отрепките