Бащата на падналото от втория етаж дете: Пийнахме около 100 гр. водка

Детето все още е с опасност за живота
11 сеп 2019 09:17,
35
Бащата на падналото от втория етаж дете: Пийнахме около 100 гр. водка
Кадър: Нова

Дете на година и три месеца падна от втория етаж на кооперация в Пловдив. По време на инцидента родителите са спели в друга стая.

Още по темата

Момиченцето е с тежка черепно-мозъчна травма. Състоянието му е стабилизирано, но то все още е с опасност за живота, съобщиха лекарите от УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив.

По данни на полицията двамата родители са употребили голямо количество алкохол. Семейството обаче заяви, че става въпрос за инцидент.

Гледахме телевизия. Хапнахме и пийнахме около 100 гр. водка. После си легнахме. Детето беше в детския кош. Прозорецът беше отворен. Нямаше как да предположим, че може да излезе от кошарата и да стане нещо. Разбрахме за инцидента от съседите”, разказа бащата на момиченцето пред Нова.

Родителите отрекоха преди детето да е стигало само до въпросния прозорец.

Майката отрече да е употребявала алкохол. Живеещите в района разказаха, че родителите на детето са нормални хора и не са пиели често.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
245 преди 4 години
Прочетете Раздел III, чл. 29, чл. 30, точка втора от закона за социалните услуги,обнародван в ДВ за частните доставчици на социални услуги- куцо и сакато от чужбина,което направи нпо,частна фирма за социални услуги може да си прави, каквото иска с нашите деца.Отделно има раздели за "РИСК от бедност"- 80 % от българското население, за нахлуване в къщата ви от социални и полиция само по анонимен сигнал отделно.Познайте кой ще ги спасява срещу щедро заплащане и препродажба на дечицата,безследно
31
0
 
1
 
! Отговори
До анонимния раждащ преди 4 години
О, Свещена простота!Кой е казал, че петцифрената сума е предназначена за създателите на детето Есествено, че при реализиране на сделката, парите получават фирмите-медиатори, частните доставчици на соц. услуги и рушветите за нашите т.нар "държавни" служители. Имат си и тарифа и сайтове с подробности за децата от България, от Полша др. за онлайн покупка на деца, вече напълно узаконено.
30
0
 
3
 
! Отговори
gost преди 4 години
Къде са тия дейни социални,полицаи,прокурори за гетата,защо не спасяват деца от Столипиново,Филиповци,наясно са на какво са подложение плюс педофилия и продавани за булки.Появяват се там единствено да ги "пазят" от рокери да не им шумят,че *** не можели да спят.Ама не им трябват рополивите им отрочета, а гледани,хубави,бели дечица.Горката майка, горкото детенце, оттук нататък ще го подмятат из институциите и ще го пуснат на търг в чужбина. Нека като гажданско общество се интересуваме.
29
2
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До Анонимен 20 Къде го видя този " многохиляден " протест против Гешев ? Фантазьорче , а ?
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
245За 5 цифрени суми, ще раждам по едно всяка година!
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва родителите да инат пълна автономия над децата си.Това е последната стъпка, да се унищожи тодовия строй. То не, че някой го е виждал в последните 200 години, защото на тези отгоре най-голям им страх е, да има групи от 50-100 човека, който държат заедно, въпреки всичко и са готови, да се бият за интересите си ...
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ина кошарки, дето се затварят и отгоре. Освен ако не ето не е се превърне в неверояния Хълк, няма шанс да излезе.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе то и аз откак ми се роди детето често ми се е случвало да пия, и то не по 100 грама, по 500 грама съм гаврътвал на вечеря, ама детето никога не е успявало да се измъкне на няколко крачки от кошарата по-далече!Никога не сме оставяли отворени прозорци, балконски врати, тераси...Пък и винаги има по един дежурен, ако не аз то майка, баба, дядо.Така че не е от водката - от сивото вещество е най-вероятно.Или от неговата липса.
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не е съвсем наясно изобщо до колко това е театър и до колко е реално.Много удобно скалъпихте такава история за това какви алкохолици, ***, биячи, *** и наркомани са българските родители, точно преди да започнете да прокарвате стратегията за детето. Опитвате се да настройвате хората, да подготвяте почвата.Я да видим в следващите няколко месеца колко "неволно" паднали деца от балкони , колко пребити до смърт, колко "насилвани" от майка си ще има в новините.Долни мекеренца!!!
23
6
 
0
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
Да се прати за осиновяване в Норвегия! И без това Станислав Дончев е взел 200 000 000? за да им изпраща български деца.
22
4
 
9
 
! Отговори
245 преди 4 години
Не са битовизми. Заради този нелеп инцидент ще им вземат гледаното и обгрижвано детенце- бебе на година и половина, ще попадне в лапите на социалните, после в приемни *** семейства и до година може да бъде осиновено в чужбина,където ще изчезне безследно, за него нашите социални ще получат пет цифрена сума, както и посредникаът- частния доставчик на социални услуги- фирма от друга държава, с напълно легализирани права и "соц. услуги", бизнес му казват, а стоката нашите деца.Бог да ни пази!
21
1
 
20
 
! Отговори
Malian преди 4 години
И пак стигаме до това, че журналистите се натискат да пишат за нещастието, сполетяло едно нормално семейство. Веднага се сезират социалните служби. Първо, защо всички замлъкнахте и никой не писа повече за убитото дете на Московски ? Второ, защо никой от вас не пише за и не сезира социалните служби за проблемите в *** семейства- пиянски истории, побоища, сватби между малолетни?
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долни алкохолици. Всеки втори в БГ си мисли, че да пиеш всеки ден е нещо нормално. За това и стават такива неща. Жалко за детето. дано да се оправи.
19
0
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Чиновник///Радвам се когато попадна на същества като вас,те са живо доказателство за моята теза.Просто с вас няма как да се разберем,вие нямане моят произход,визпитание ,образование,среда.Желая ви успех
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другари дръжте я тази новина още 24 часа иначе какво ще обяснявате на Радев и Нинова, ако пишете за шпионския скандал. Ура..а..а пролетарий от всички страни съединявайте се.
17
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много важна новина, даже по важна от шпионския скандал. Това е единствения сайт, който не пише нищо по слая. Явно техните любимци Радев и Нинова яко са нагазили лук
16
5
 
3
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
До Waffen SSНе се напрягай, чак толкова. Лигавщините ти не са атрактивни.
15
3
 
7
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Чиновник//Биле сте семпличък,семпличък сте и семпличък ще си останете ,някъде при плазмодиите
14
6
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
До Waffen SSМай се опитваш нещо да кажеш, но не ти се получава. Ако е нещо важно, пробвай пак.
13
11
 
8
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Чиновник//Това е невероятно.Винаги съм смятал,че в България изобилствува от лОУмпени и ГеДенерати, но вие сте еманация и на двете.Дерзайте,може скоро да успеете да се изправите и на два крака