New Dacia Duster

Bridgestone обяви ‘Webfleet Solutions’ за новото име на скоро придобития бизнес за телематика

Bridgestone обяви ‘Webfleet Solutions’ за новото име на скоро придобития бизнес за телематика

Bridgestone обяви ‘Webfleet Solutions’ за новото име на скоро придобития бизнес за телематика

Реклама Skoda Monte Carlo
Bridgestone EMEA обслужва мобилни абонаменти и решения за автопаркове на над 1,2 милиона автомобила

Bridgestone Europe (Bridgestone) обяви, че името на компанията TomTom Telematics, която придоби през април 2019, ще стане Webfleet Solutions, считано от 1 октомври 2019 г.
Придобиването на TomTom Telematics беше мотивирано от стремежа на Bridgestone да подобри своите цифрови решения като част от непрекъснатата трансформация на компанията от първокласен производител на гуми в лидер на мобилните решения. Новата компания на Bridgestone е първият в Европа доставчик на решения за цифрови автопаркове - индустрия с двуцифрен растеж.

Придобиването подобрява позицията на Bridgestone при решенията, свързани с данни, които спомагат за по-голямата ефективност и ефикасност на цифровите автопаркове. Преименуваната Webfleet Solutions – вдъхновена от основната си платформа за WEBFLEET, която предоставя водеща телематика за автопаркове през последните 20 години, отразява амбицията на Bridgestone да предостави по-широк спектър от цифрови мобилни решения и решения за автопаркове на своите клиенти и да консолидира лидерската си позиция в световен мащаб. Към момента Bridgestone EMEA предлага мобилни абонаменти и решения за автопаркове за над 1,2 милиона автомобила.

„При придобиването на Webfleet Solutions създадохме централа за решения за автопаркове. Заедно имаме възможност да станем лидери в една изключително вълнуваща, бързо развиваща се и иновативна сфера на мобилност. Притежаваме амбицията, инфраструктурата и ресурсите, данните и нужната информация, както и хората и техните изключителни познания. Новата сфера на синхронизираната и автономна мобилност се развива бързо и заедно Bridgestone и Webfleet Solutions могат да гарантират на своите клиенти, че ще имат възможност да се възползват от всички предимства на тази нова ера.“, коментира главният изпълнителен директор и президент на Bridgestone EMEA - Паоло Ферари.

Екипите на Bridgestone и Webfleet Solutions продължават заедно да изследват нови възможности и иновации, за да осигурят нужния напредък на продуктите и бизнеса. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Volvo EX30 печели престижната награда за дизайн Red Dot „Най-добър от най-добрите“

Апр 23, 2024