Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2019 19:00 - РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПОРНОТО НА ПИК. ЩО П@ТКИ ИЗГЛЕДАХ – НЕ Е ИСТИНА! МОЯТА ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ДА Я ВИЖДАМ!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 685 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Мария Константинова

 България   image

Както е известно, аз съм зодия Дева! Зодия справедлива, пунктуална, изпипваща всичко до перфектност! Всичко!!!!!

Независимо от всичките мои зорища в реалния ми живот, работа, мъка (по брат ми, че умря), като капак и майка си счупи рамото, че от бяс не мога да се побера в кожата си, добре че са синовете ми, те да я поемат с грижи, аз днес, въпреки че грам свободно време нямах, реших да се отдам на разследване по историята със снимките на ПИК (да ти ПИКая и на сина ти НИдялко Йорданов, че и на ПИКливия му сайт) и днешната още по- долнопробна публикация!!!!

 

Целият ден ми отиде, но не съжалявам!

Значи ставам сутринта и разбирам, че днес вече съвсем ще “разобличават” гаджето на Игнатов.

Дава оня ми ти гъз Недялко Недялко анонс и оп, след половин час вече е избълвал гадостта!

Че Йорданка Михайлова е имала профил в известен порносайт и е такава к@рва, че свят ще ни се извие! И имала там пуснати домашни порновидеа и въобще – ще се побъркаме от това, каква к@рва е гаджето на избранника ми за кмет!

Ок, казвам си аз, Марийо, днес ти е ясно, че няма да бачкаш, ще се занимаваш с порносайтовете!

Цяяяяял ден, цял ден, вече гинеколог мога да стана, че такова нещо изгледах, честно, цял ден разследвах, че ми се наложи да изгледам доста профили в този сайт на други, наистина класически к@рви, че да разбера дали това момиче наистина е такова!

Е, в резюме ще ви го кажа, иначе много скрийншотове направих, но не ми се ще да ме блокират за порнография:

1.Значи, прословутото видео, за което говори онзи гъз Недялко, НЕ е с момичето, изгледах го сигурно десет пъти, за да съм сигурна( даже по едно време влезе Богдан,а аз гледам и дебна за скрийншот да правя, да се появи главата на кучката, защото още от първия път видях, че не е Йорданка, но трудно успявам да спра баш на показването на лицето ѝ, щото предимно видеото е с друга част от организма ѝ), та Бобчо бая се втрещи какво правя.

Аз му казах: разследване правя, споко, не съм лесбийка.

ТА, Видеото е на латиноамериканка, циците не са на нашето момиче, главата още по- малко!

2. Профилът, от който са сложени тези снимки са на потребител, който се е определил с пол: мъж и е дал за себе си описание, че обича да чука такива уличници, демек, снимките и видеОТО (едно, НЕ две, не повече, едно) са на жени, които той обича да чука!

Вече ви казах – видеото не е с Йорданка, снимките обаче действително са нейни.

3. Това ми отне още два часа, започнах да издирвам от къде са взети снимките на момичето (изключвам порно снимките- там е ясно, от бившето ѝ гадже са, което е И направило този профил), другите снимки са взети от нейни профили в ютюб, фейсбук, туитър, инстаграм , една от някаква платформа за купуване на акции и играене на борса (нещо такова). Има и една от сладур.ком, където тя не е влизала от 2012 година. Предполагам, че баш там е срещнала този капут, но не съм сигурна, само предполагам.

Има няколко снимки (нормални снимки) с мъже, които са я прегърнали. Виждат се само ръцете им, ( постващият ги е отрязал мъжете) много добре се вижда на коя е Борислав и на коя този, който ако го видя просто ще му отрежа онази работа, защото по- голям мерзавец от тоя не съм виждала.

Там където са ръцете на бъдещия ни кмет, там те са удължени, на мерзавеца са кебапчета.

Този идиот си е сложил даже и х@я , ами какво да ви кажа- пълна трагедия е, малък и къс, но това е друга тема! Да не се отклоняваме.

4. В този т.н. профил на тази “ изключително разюздена “ жена НЯМАШЕ нито един коментар. Както казах аз целият си ден утрепах да гледам на света к@рвите, десетки профили прегледах, да не кажа стотици, нагледАх се днес – във всеки друг РЕАЛЕН профил-хиляди (ПОВТАРЯм хиляди) коментари как ще я скъсат, видеата ДЕСЕТКИ, да не кажа СТОТИЦИ, при нашето момиче (което всъщност е с профил на потребител, който е МЪЖ) НИТО един коментар, САМО едно видео, което НЕ е С нея и едни снимки взети от нейните публични профили плюс четири от времето, когато е била гадже на онзи Г@З !!!!

5. Снимките, за които ДРУГИЯ гъз ( Недялко) твърди, че оттам ги е взел, тези с вибратора, там ги НЯМА!

6. По едно време се яви един коментар ( ЕДИН), щото аз цял ден висях по този сайт. Видях го по едно време, беше от преди два дена, от един, който тогава се е регистрирал, беше без профилна снимка, после сложи една, да не влизам в описания, че се наггледАх днес на порнография, сложи я днес към 14 часа.

Но още по- късно сложи снимки също, с Нидялко. На това ще ви дам скрийншот.

Ами, така си утрепах аз днес деня, в разследване!

Ясно ми е, че всичко това е абсолютен компромат, ясно ми е, че всичко това е дело на бившия на момичето и политическите противници на Игнатов.

Ясно ми е , че той отива на балотаж, ясно ми е, че ставам за разследваща журналистка.

В заключение искам да ви кажа, че за да сравнявам дали профила на момичето е истински, а не злонамерен, се наложи да влизам и в други профили, че да им гледам дейността.

Е, взех си порното до края на живота си, а що фотографии на п@тки ( в буквалния смисъл) изгледах- не е истина!!!

Моята вече не желая да я виждам!

И последно:

Всички реални профила в този сайт имат десетки хиляди, да не кажа – стотици хиляди, преглеждания на снимките.

Когато сутринта стартирах “разследването” си в този създаден за изнудване профил имаше САМО около триста такива. Сега вече са около 4000, но то е защото тези от ПИК сложиха днес” бомба” !Всички РЕАЛНИ профила са следени от минимум 1000 човека, този беше следен от ЧЕТИРИ, четирима, беее! ми…. нИдялкоооо, нИдялкоооо , заври си го този ПИК някъде, че даже и аз вече разбрах колко лайняно- продажен си!

Иначе, момичето уви е попаднало на абсолютна гад( бившия ѝ), това е в резюме моят извод от днес:

Направил профил с нейни снимки, за да ѝ отмъсти и изнудва, но днес му е дошъл звездния час, защото сега сегашното ѝ гадже се кандидатира в лайняната ни държава за кмет на София.

И само да ви кажа, при цялата тази работа! Да, РАБОТА, защото цял ден, цял ден, сравнения, кой е кога е бил активен, последователи, главата ми гръмна, даже по едно време си виках: дали да не се регистрирам, че да видя как се слагат снимки, та щях да се прочуя и аз, ама се отказах, де, И баш тогава Юлиан ми звъни и ми вика: Аз ПАК нямам интернет на Дунава. Е, щях да се гръмна, честно, аз зарината у порносайтовете, той отново с неговия интернет на Дунава ме занимава.

image




Гласувай:
4



1. reader - НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ Е ИСТИНСКИ ПОРНОЖУРНАЛИСТ!
09.09.2019 19:06
ПОРНОПРОФЕСИОНАЛИСТ!

ЗНАМЕНОСЕЦ НА БЪЛГАРСКАТА /ПОРНО/ ЖУРНАЛИСТИКА.

ЕВАЛА НЕДЯЛКО - ТАКА СЕ ПРАВИ!

ТИ СИ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА БГ ЖУРНАЛИСТИКАТА.
ТИ И ВСИЧКИ СМЕЛИ ПОРНО - ЖУРНАЛИСТИ РАБОТЕЩИ С ИМЕТО СИ - ЗА ПОРНОСАЙТА ПИК.

ТОВА Е ТО ДА СИ ВЕЛИК.

ДА ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА С ДЕМОНСТРАТИВНО ПОКАЗАНИТЕ СИ ПОРНОУМЕНИЯ В ЖУРНАЛИСТИКАТА.

ПОРНИРАЙ НЕДЯЛКО ДА НЕ ТЕ ПОРНИРАТ ТЕБ. ЧУХ ЧЕ СИ ПОРНИРАЛ И БАЩА СИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4087349
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930