Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2019 19:00 - Може ли затъмняването на слънцето да спаси Земята? Бил Гейтс иска да пръска милиони тонове прах в стратосферата, за да спре глобалното затопляне ... но критицит
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 613 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 07.09.2019 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Проект SCoPEx: Бил Гейтс преследва план за осъществяване на планетарен геноцид под прикритието да спре „климатичните промени“

09/06/2019 / От Майк Адамс

image  
https://www.newstarget.com/2019-09-06-project-scopex-bill-gates-has-a-plan-to-carry-out-planetary-genocide.html?fbclid=IwAR14dupXjjGazZH91EZMkhTk26hT8pmOBMxZhHrohNScnjRuWptyUZEapDM

https://www.brighteon.com/dffce8b7-cc83-47a9-a19c-1bd7d829702d

SCoPEx е съкращение за „Експеримент с контролирано смущение от стратосфера“, и това е името на нов финансиран от Бил Гейтс глобален експеримент за геноцид, предназначен да елиминира повечето живи хора чрез свиване на биосферата. Най- опасно SCoPEx план , който се планиран от луди учени в Харвард, попада точно в съответствие с геноцидни сънищата на комунистическия кандидат за президент демократ Бърни Сандърс, който наскоро обяви подкрепата си за разширяване на масови аборти в цяла Третия свят , за да се постигне ускорено обезлюдяване от кафяви и черни хора.

Както схемата за контрол на популацията на евгениката на SCoPEx, така и на Берни Сандър, се опакова под етикета за спиране на „климатичните промени“, фалшива, произведена криза, измислена от глобалистите, за да разпространи масовата истерия и да убеди хората по света да предадат всички останали свободи.

„Това не е планът за пукане на изобретател на градински навес“, пише британският Daily Mail . „Проектът се финансира от милиардера и основателя на Microsoft Бил Гейтс и е пионер от учени от Харвардския университет.“

Пресъздаване на масивни вулканични изригвания, които предизвикаха глобален срив на хранителните култури

Проектът SCoPEx се стреми да възпроизведе последствията от апокалиптична катастрофа на вулкан като изригването през 1815 г. на планината Тамбора , която изхвърли толкова много частици в атмосферата, че произведе така наречената „година без лято.“ Хранителните култури не успяха планетата, което води до масово гладуване и болести. Това е, което Бил Гейтс и днешните луди учени работят за репликирането им чрез изкуствени средства. И да, всичко е в отприщването на масово гладуване, геноцид и обезлюдяване в световен мащаб.

 

Механизмът, чрез който това се постига, е доста ясен. Чрез изхвърляне на милиони тонове прахови частици (т.е. замърсяване) в стратосферата, измеримо количество слънчева светлина се блокира и се предотвратява да достигне повърхността на Земята, където растенията растат. Всички растения се нуждаят от слънчева светлина и въглероден диоксид за фотосинтеза, така че намаляването на слънчевата светлина - дори малко - би опустошило хранителни мрежи на растителна основа, хранителни култури и екосистеми в цялата планета. Тъй като морските екосистеми също зависят от фотосинтезата, която се провежда във фитопланктона, стълбът на морските хранителни мрежи, голяма част от океанския живот, както знаем днес, също ще се срине, което води до каскаден екологичен кошмар, който би унищожил световните доставки на храна и ще доведе до масово гладуване на хора, сухопътни животни и морски създания.

Ние не сме единствените, които са загрижени за последиците от планетарното геоинженерство и умишленото масово замърсяване на небето. Дори британският Daily Mail признава, че проектът генерира „опасения, че може да предизвика катастрофална поредица от верижни реакции, създавайки климатични поражения под формата на сериозни засушавания и урагани и да доведе до смърт за милиони хора по целия свят.“ The UK Daily Пощата продължава:

Един страх е, че разпространението на прах в стратосферата може да повреди озоновия слой, който ни предпазва от опасно ултравиолетово лъчение, което може да повреди ДНК на човека и да причини ракови заболявания. Климатолозите също са обезпокоени, че подобно трептене може неволно да наруши циркулацията на океанските течения, които регулират нашето време. Това само по себе си би могло да разкрие глобално огнище на екстремни климатични събития, които биха могли да опустошат земеделските земи, да заличат цели видове и да насърчат епидемии от болести ... Тази мечтана „поправка“ изглежда има голям потенциал да се превърне в глобален кошмар.

Обърнете внимание, че всичко това умишлено се разгръща в името на „изменението на климата“, което се превърна в крик на геноцидни маниаци като Бил Гейтс, Елизабет Уорън и Бърни Сандерс… хора, които сега открито говорят за евгеника и депопулация в световен мащаб като „ единственият начин да спасим планетата. ”Уорън дори твърди, че човечеството има само 11 години на планетата Земя, преди климатичният апокалипсис да унищожи всичко. Затова те използват този измислен страх, за да оправдаят масовото убийство, като по същество казват на света, че милиарди хора ще трябва да умрат, за да предотвратят разпадането на планетата. И все пак истинският срив се създава от същите тези хора, които активно се стремят да извършат геноцид в планетарен мащаб.

Ако успеят, те ще убият 1000 пъти повече хора от Холокоста. Говорим за приблизително шест милиарда хора, които са унищожени от глобалистите, всичко в името на „спасяването на планетата“. програма, която уби шест милиарда души. (Всичко в името на грижата за околната среда, разбира се.)

Вече не е теория; тези програми се финансират и се изпълняват в момента

Вече не е теория на конспирацията, която световните политически и научни лидери искат да масово убиват човечеството: Това вече е признато и на открито. Експериментите вече са финансирани и са в ход в този момент. Всички гласове на разума, които вдигат алармата по този въпрос, са цензурирани, заглушени, де-платформирани и осмивани. И все пак в момента се провеждат експериментите за систематично замърсяване на атмосферата. Сега, благодарение на луната на култа към изменението на климата, целта е да замърси планетата и да блокира слънцето , а след това да срине глобалните хранителни мрежи и да гладува милиарди хора.

Това е извън геоинженерството . Всъщност това е тераформиране, както обясних в предишни статии .

Гледайте моето изключително видео, което обяснява всичко това, и споделяйте навсякъде, където можете.

https://www.brighteon.com/dffce8b7-cc83-47a9-a19c-1bd7d829702d

Ще обсъдя подробно този глобален дневен ред за евгеника в предстоящо събитие на живо в Брансън, Мисури. Събитието се продуцира от GenSix.com, който също така продава достъп на поточно предаване на живо, за да гледате всички говорители, като се простира три дни. Моят разговор се фокусира върху терапевтичния дневен ред и глобалистичния план за премахване на повечето човешки същества от планетата Земя, подготвяйки Земята за това, което наричам „епоха след човека“.

 
Може ли затъмняването на слънцето да спаси Земята? Бил Гейтс иска да пръска милиони тонове прах в стратосферата, за да спре глобалното затопляне ... но критиците се опасяват, че това може да предизвика бедствие

От ДЖОН NAISH ЗА DAILY MAIL

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-7350713/Bill-Gates-wants-spray-millions-tonnes-dust-stratosphere-stop-global-warming.html?fbclid=IwAR1znmeF2AacSLrcD7FXy5oVUSsUyfKDyvAC6u55YrNL2tgOLNfzddB_haU

 

Планът звучи като научна фантастика - но може да бъде факт в рамките на десетилетие; всеки ден повече от 800 гигантски летателни апарати биха издигнали милиони тонове тебешир на прах до височина 12 мили над земната повърхност и след това биха поръсили лота високо около стратосферата.

На теория прахът от въздуха би създал гигантски сенник, отразяващ част от слънчевите лъчи и топлина обратно в космоса, затъмнявайки онези, които преминават и така предпазващи Земята от влошаващите се опустошения на климатичното затопляне.

Това не е планът за пукнатини на изобретател на градина. Проектът се финансира от милиардера и основателя на Microsoft Бил Гейтс и е пионер от учени от Харвардския университет.

image   7
     

Този първоначален тест за 3 милиона долара, известен като експеримент с контролирано смущение на стратосфера (SCoPEx), ще използва научен балон на голяма надморска височина (на снимката), за да вдигне около 2 кг прах от калциев карбонат - размерът на торба с брашно - в атмосферата на 12 мили над пустиня на Ню Мексико

Всъщност плановете са толкова добре развити, че първоначалните експерименти за „замъгляване на небето“ трябваше да започнат преди месеци.

Този първоначален тест за 3 милиона долара, известен като експеримент за контролиране на смущения в стратосфера (SCoPEx), ще използва научен балон на голяма надморска височина, за да вдигне около 2 кг прах от калциев карбонат - размерът на торба с брашно - в атмосферата на 12 мили над пустинята на Ню Мексико.

Това би засяло тръбна форма на небето с дължина половин миля и 100 ярда в диаметър. За следващите 24 часа балонът ще се управлява от витла обратно през този изкуствен облак, неговите бордови сензори наблюдават както способностите за отразяване на праха, така и влиянието му върху тънкия околен въздух.

SCoPEx обаче е в задържане на фона на опасенията, че може да предизвика катастрофална поредица от верижни реакции, създавайки климатични поражения под формата на сериозни засушавания и урагани и да доведе до смърт за милиони хора по света.

image   7
     

Един страх е, че разпространението на прах (на снимката) в стратосферата може да повреди озоновия слой, който ни предпазва от опасна ултравиолетова радиация, която може да повреди ДНК на човека и да причини рак

Една от директорите на екипа от Харвард, Лизи Бърнс, признава: „Идеята ни е ужасяваща… Но така са и промените в климата“. Консултативен съвет от независими експерти е да оцени всички възможни рискове, свързани с него.

И така, откъде се появи идеята за такава умопомрачителна схема?

Вдъхновението беше отчасти породено от природно бедствие. Когато вулканът планината Пинатубо във Филипините избухна през 1991 г., той уби повече от 700 души и остави над 200 000 бездомни.

Но също така даде шанс на учените да наблюдават последиците от обширен химически облак в стратосферата.

Вулканът изхвърли 20 милиона тона серен диоксид високо над планетата, където образува капчици сярна киселина, които плаваха около земното кълбо повече от година. Тези капчици действаха като малки огледала, за да отразяват слънчевата светлина.

image   7
     

Вдъхновението беше отчасти породено от природно бедствие. Когато вулканът Пинатубо във Филипините избухна през 1991 г. (на снимката), той уби повече от 700 души и остави над 200 000 бездомни

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • предишен
  • 1
  • Следващия
  • image„Аз съм ужасен“: Водачът на услугата за линейка на линейката е предаден ...Великобритания ще бъде „първа на линия“ за търговска сделка с ...Много да проучи!12 акра частен остров, където е 17-ти ...imageimage
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ Дял

В резултат на това глобалните температури бяха понижени с 0.5c за около година и половина.

Това даде тласък на идеята за мечтаната „поправка“ на глобалното затопляне - и е обект на поне 100 академични документации.

Но създаването на това, което представлява гигантски сенник за Земята, може да се окаже на висока цена, което представлява още по-голям риск от самите климатични промени.

Един страх е, че разпространението на прах в стратосферата може да повреди озоновия слой, който ни предпазва от опасно ултравиолетово лъчение, което може да повреди ДНК на човека и да причини ракови заболявания.

image   7
     

На теория, прахът от въздуха би създал гигантски сенник (по подобен начин на слънчевото затъмнение, на снимката), отразяващ някои слънчеви лъчи и топлина обратно в космоса, затъмнявайки онези, които преминават и така предпазвайки Земята от влошаващите се опустошения на климатично затопляне

Климатолозите също са обезпокоени, че подобно трептене може неволно да наруши циркулацията на океанските течения, които регулират нашето време.

Това само по себе си би могло да разкрие глобално огнище на екстремни климатични събития, които могат да опустошат земеделските земи, да унищожат цели видове и да насърчат епидемии от болести.

Потенциалът за бедствие дори не свършва. Опитът да помрачи слънчевите лъчи вероятно ще създаде победители в климата и губещи.

image   7
     

Проектът се финансира от милиардера и основателя на Microsoft Бил Гейтс (на снимката)

Учените може да са в състояние да зададат перфектните климатични условия за земеделските производители в огромния американски Среден Запад, но в същото време тази обстановка може да предизвика поразия от суша в Африка.

Защото не е възможно да се променя температурата в една част на света и да не се нарушава останалото. Всичко в световния климат е взаимосвързано.

Освен това всяка промяна в средната глобална температура би от своя страна променила начина, по който се разпределя топлината по целия свят, като на някои места се затопля повече от други.

Това от своя страна би повлияло на нивата на дъжд. Топлината задвижва водния цикъл - при който водата се изпарява, образува облаци и пада като дъжд. Всяка промяна на топлината би довела до съпътстваща промяна в моделите на валежите. Но как и къде точно?

Няма начин да се предвиди как дългосрочното време в света може да отговори на наличието на гигантски химически сенник върху него.

Като един от водещите световни експерти в областта на климата Янош Пазтор, който съветваше в Парижкото споразумение за климата в Париж и сега работи за изключително уважаваната инициатива за управление на климата в Ню Йорк - предупреждава: „Ако използвате тази технология и я правите лошо или неуправлявана, тогава можете да създавате различни видове глобални рискове, които могат да имат равни, ако не и по-големи предизвикателства пред глобалното общество от изменението на климата. “

Технологията може дори да предизвика страшни войни. Загрижеността с нашия климат би могла да доведе до големи възможности за международно подозрение и въоръжен конфликт.

Кажете например, че китайското правителство - което вече експериментира с технологията за изменение на климата - използва своето разрастващо се научно ноу-хау от космическата епоха, за да се опита да праши стратосферата, за да защити собствените си селскостопански добиви.

image   7
     

Експериментът щеше да види тръбна форма на небето с дължина половин миля и 100 ярда в диаметър. За следващите 24 часа балонът (подобно на примера на снимката) ще се управлява от витла обратно през този изкуствен облак, неговите бордови сензори следят както способностите за отразяване на праха, така и влиянието му върху тънкия околен въздух

Тогава две години по-късно мусоните се провалят в съседен азиатски гигант Индия, причинявайки широко гладуване и болест. Дори ако китайският ход всъщност не беше причинил мусоните да се провалят, милиарди ще ги обвинят.

Следва допълнителна опасност. Въпросната технология е съблазнително евтина, може би по-малко от 10 милиарда долара годишно. Това означава, че отделен народ би могъл да го използва за свои цели - може би като оръжие за война или изнудване.

Какво да спре една държава като Русия да се намесва в нашето време по същия начин, по който се е намесила в изборите и мнението на социалните медии?

Независимо от това, учените от Харвард твърдят, че те могат да управляват безопасно децата си.

Например, един от ръководителите на екипа на SCoPEx, Дейвид Кийт, професор по приложна физика, наскоро съобщи, че равномерното засяване на цялата световна атмосфера с ниски нива на отразяващ прах трябва да има далеч по-малък риск от неочаквани проблеми, отколкото се страхува.

image   7
     

Технологията може дори да предизвика страшни войни. Загрижеността с нашия климат би могла да доведе до големи възможности за международно подозрение и въоръжен конфликт. На снимката: Графика, показваща основните теории за геоинженеринг, за да помогне за по-ниски глобални температури

Професор Кийт предложи също така, че по-богатите държави в света трябва да се обединят, за да създадат обединен световен застрахователен фонд, който да компенсира бедните страни за всякакви вреди, причинени неволно от експериментите им със слънчев щит.

Критиците посочват, че обещанието за стратосферен сенник може да насърчи политиците и индустриалците да решат, че няма нужда да вършат тежката, непопулярна и скъпа работа за намаляване на емисиите на парникови газове.

Майк Хълм, професор по човешка география в университета в Кеймбридж и бивш учен от Междуправителствения панел по изменението на климата, казва, че вместо това можем да разчитаме масово на технологиите, за да компенсираме климатичните проблеми, които нашите индустрии причиняват.

Той нарича този спираловиден проблем „температурен дълг“, защото той е като натрупване на дългове по кредитни карти, които никога не могат да бъдат изплатени. „Това е масивна хазартна игра“, предупреждава професор Хълм. „Далеч не е по-добре да не трупаме този дълг.“

Възникват още по-големи въпроси. Как да изключите такава глобална система за охлаждане? И какви непредвидени последици биха възникнали, ако изведнъж го направите.

Тази мечта „поправка“ изглежда има голям потенциал да се превърне в глобален кошмар.

Научните изследвания свързват юлската топлинна вълна в Европа с изменението на климата     Заредени: 0% Прогрес: 0% 0:00 предишен играя пропускане ням   Текущо време0:00 / Времетраене2:16 Цял екран Нуждаете се от текст                       Споделете или коментирайте тази статия:  Бил Гейтс иска да пръска милиони тонове прах в стратосферата, за да спре глобалното затопляне



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. germantiger - +
07.09.2019 19:06
ФЕЙКНЮЮЮЮЮЮЗ

в същото време съветския чернобил пречиства и оздравява хората

всичко, което е американско е зло, а всяко руско зло е манна небесна
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39751801
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031