New Dacia Duster

Лазурит 94 на 25 години (Видео)

Лазурит 94 на 25 години (Видео)

Лазурит 94 на 25 години (Видео)

Реклама Honda ZR-V
През 2019, фирма Лазурит 94 отбелязва своята 25 годишнина оперативна дейност в България и за да отбележи юбилея си, компанията посвещава целия септември на различни по рода си мероприятия.

Първата стъпка беше направена през тази седмица, след като компанията организира уникално събитие/състезание, по време на което запозна автомобилните журналисти в България с основните методики, които фирмата използва в своята основна дейност- авторепаратурата и всички свързани с нея вторични дейности. До края на септември, Лазурит 94 възнамерява да организира още две събития, с които да почете своите партньори и приятели.

Модерното автомобилостроене е изпълнено със стотици марки и хиляди различни модели и модификации, и колкото и различни да са те, основните решения по отношение на конструкцията на автомобилите се повтарят в по-голямата си част между отделните предложения. Това, което отделя от масата и привлича погледа на потребителите, и в крайна сметка е първосигнално за крайното решение за покупка, са дизайнът и цвета. След това всичко е отлично, до момента в който нещо се случи на пътя и любимото купе загуби своя първоначален блясък или форма.

Именно тук се налага намесата на компания като Лазурит 94, от която са в състояние не само да придадат нов живот на цвета на превозното средство, но при необходимост буквално и да "разгънат" нагънатите ламарини на автомобила до първоначалната им форма.





Историята на компанията започва през 1994 година, когато тя получава изключителните права за вносител на Glasurit авторепаратурни продукти и технологии за България и започва изграждането на дистрибуторската си мрежа из цялата страна.

През следващите години, Лазурит 94 осъществява успешно пилотно въвеждане на екологичната система бои на водна основа 90-ред, открива демонстрационен тренировъчен център на територията на Техникума по транспорт и енергетика „Хенри Форд”, разширява дейността си с доставка на оборудване за сервизи, става изключителен вносител за България на немската фирма за бояджийска техника SATA, става член на Германо-Българската Търговско-Индустриална Камара, а за 20-та си годишнина отвори вратите на самостоятелен високотехнологичен Лазурит център с единствен по рода си на Балканите международен тренировъчен център и стартира пилотна програма за безплатно обучение по авторепаратура. През 2015 година, Лазурит 94 стартира дейността и на уникалният като насоченост Лазурит Сервиз Премиум за луксозни автомобили. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии