Skoda Monte Carlo

Suzuki готов с Jimny пет врати?

Suzuki готов с Jimny пет врати?

Suzuki готов с Jimny пет врати?

Реклама Renault Arkana
Новото Suzuki Jimny навярно ще има още една модификация, която се очакваше от мнозина почитатели на марката. Тя ще предложи повече простор и практичност на купувача си. Suzuki Jimny 2019 започва да се превръща в бестселър на марката, за колата се чака, а това означава, че е добре да се предложи негов нов вариант за да се увеличат още повече продажбите.

Тази роля ще е поверена на петвратия вариант на автомобила, който трябва да привлече още повече купувачи, които досега се въздържат от покупката, заради не толкова практичният триврат вариант. В мрежата вече има доста предположения за това как би изглеждал петвратия Jimny и машината изглежда много добре.

Най-категорично за нуждата от петвратия вариант говорят в австралийското подразделении на Suzuki, може би защото неговите сътрудници вече имат определена информация за сроковете на подготовка на новата модификация.

Очевидни са преимуществата на петвратото купе, например защото купувачът няма да бъде принуден да избира дали да има втори ред седалки или багажник, защото и двете вече ще са вече налице.

Другата страна на медала, обаче, е това че удъженото междуосие ще намали в известна степен офроуд способностите на автомобила. Но въпреки това не се съмняваме, че петвратото Suzuki Jimny ще има добри офроуд показатели.

Пък и получената неотдавна титла за най-добър градски автомобил в света от тривратия вариант, намеква, че за целевата аудитория на модела не са чак толкова важни способностите му извън равните градски и извънградски пътища. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024