Lasurit

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за серийната HONDA E

Honda E

Honda E

Реклама Honda ZR-V
Днес HONDA разпространи първите официални снимки на серийната версия на изцяло новата си и първа по рода си за европейския пазар изцяло електрическа кола HONDA E, която ще дебютира през следващата седмица на международното изложение във Франкфурт.

От HONDA коментират, че HONDA E е поредната стъпка, която марката прави към реализирането на стратегията си за електрификация на 100% от гамата си в Европа до 2025 година. Създаден с идеята да предложи изчистен и функционален дизайн, високи технологии и изцяло електрическо задвижване за градска употреба, новият модел на марката ще стъпи на пазара с иновативната система Side Camera Mirror, при която класическите външни огледала са заменени от компактни камери и два 6-инчови екрана.

HONDA E е оборудвана с мощен 136 или 154 конски сили електрически мотор и литиево-йонна батерия с капацитет от 35.5 kWh, а автономността на електромобила е до 220 километра. От компанията анонсират, че при наличие на инсталация за бърз заряд, презареждане до 80% е възможно за около 30 минути. Със задно задвижване, електромобилът ще бъде в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за около 8 секунди.

HONDA E ще предложи функционалност и бордови виртуален асистент, който ще се самообучава на базата на натрупан опит. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024