Skoda Kodiaq

Porsche Taycan с тройна световна премиера на 4-и септември

Porsche Taycan с тройна световна премиера на 4-и септември

Porsche Taycan с тройна световна премиера на 4-и септември

Реклама Skoda Kodiaq
Голямата стъпка на Porsche в електромобилността навярно ще получи внимание в световен мащаб. За целта новият Taycan ще отбелязва световната си премиера в сряда, 4 септември 2019 г., едновременно на три континента, а всички фенове могат да бъдат там чрез предаване на живо. Мотото на тройното представяне е „Душа, наелектризирана“. Според Porsche, премиерният модел е представителен за три пазара - най-важните за продажбите на новия електрически спортен автомобил - Северна Америка, Китай и Германия.

Първото място е Ниагарският водопад на границата между американския щат Ню Йорк и канадската провинция Онтарио, за да символизира ползването на чистия ток получен от хидроенергията. Слънчевият парк в Нойхарденберг близо до Берлин пък символизира връзката на добивания ток за автомобила със слънчевата енергия. И вятърната централа на остров Пингтан близо до китайския град Фуджоу в провинция Фуджиан е поклон по посока на чистото електричество от вятърната енергия.

Приблизително получасовото събитие от Берлин ще бъде модерирано от дългогодишния водач на Формула 1 и посланик на марката Porsche Марк Уебър. Естествено ще има симултантен превод на пет езика (английски, мандарин, испански, френски и немски), а предаването на живо в https://newsTV.porsche.com/en/ ще бъде записано като видео и може да бъде гледано и след това. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024