Lasurit eshop

Изцяло обновеният Nissan JUKE задава нови стандарти в сегмента на компактните кросоувъри

Nissan JUKE

Nissan JUKE

Реклама Opel Stock
• Новият Nissan JUKE прави своя световен дебют в 5 града в Европа - пазар, на който моделът е продаден в почти 1 милион броя след появата си, преди повече от 9 години.
• Елегантните линии на купето, атлетичните черти, увеличеното пространство за пътниците и модерният интериор задават нови стандарти в дизайна.
• Съвременни технологии, включващи Nissan ProPILOT и NissanConnect –иновативна система за информация, развлечение и навигация - с възможност за актуализация в реално време – всичко това прави шофирането по-лесно, забавно и безопасно.
• 1.0-литров, 3-цилиндров двигател, оборудван с турбо компресор, съчетан със 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трасмисия с двоен съединител, осигуряват подобрена динамика и икономия на гориво.

Почти десетилетие след като зададе стандартите при компактните кросоувъри, наблягайки на отличителната индивидуалност и удоволствието от шофирането, новото поколение Nissan JUKE пристига, за да разтърси сегмента отново. Запазвайки фокуса върху забавлението, изцяло обновеният Nissan JUKE предлага нови нива на динамика и технологии, съчетани с впечатляващо просторно купе.

С почти милион автомобили по пътищата на Европа, новият Nissan JUKE допада на европейските потребителите със забележителния си дизайн. Новото поколение, чиято премиера е днес в Лондон, Париж, Милано, Барселона и Кьолн, е създадено да впечатли европейските потребители, които ценят дизайна, технологиите и динамиката, в комбинация с практичността, предлагана от кросоувърите.

“Nissan JUKE се завръща със своята уникална идентичност, впечатляващ характер, вълнуваща динамика и иновативни технологии, които отговарят на очакванията на потребителите“, каза Понз Пандикутира – Вицепрезидент Продуктово Планиране в Nissan Европа. “Новият дизайн и вълнуващото изживяване от шофирането ще допаднат на нарастващия брой потребители, изкушени от сегмента на компактните кросоувъри. JUKE порасна, но успя да запази фокуса върху удоволствието от шофирането, който винаги е бил отличителна черта на модела.”

АТЛЕТИЧЕН ДИЗАЙН
Nissan JUKE се завръща, за да предефинира стандартите в B-crossover сегмента, чрез по-големи размери, атлетичен силует, впечатляващи 19“ алуминиеви джанти и плаваща линия на покрива в стил купе. Стандартно оборудван с LED технология, новият JUKE запазва емблематичните си дневни светлини, в комбинация с Y-образния светлинен подпис – естествено допълнение на V-образната решетката. Ексклузивният за модела цвят, Fuji Sunset, допълва гамата от 11 екстериорни, цветови предложения.
Променен и от вътре, новия JUKE е по-просторен за пътниците и разполага с повече място за техния багаж. Пространството за коленете на пътниците на втори ред седалки е увеличено с 5.8 cm, това под тавана със 1.1 cm., а обемът на багажника е нараснал с 20% достигайки 422 литра. Усъвършенстваният интериор предлага стил и комфорт в съчетание с подобрена позиция за водача и повече възможности за съхранение на вещи. Новите, приятни за докосване материали на таблото и тапицерията на вратите, създават премиум усещане, подсилено от стандартните спортни седалки тип monoform, тапицирани с Alcantara® или кожа.
С широка гама опции за персонализация, новото ниво на оборудване N-Design дава възможност на всеки клиент да направи своя нов JUKE наистина уникален. Възможността за избор на цвят на купето, покрива, както и на кожата на интериора спомагат за пълното разкриване на градския, спортен, характер на JUKE. Възможностите на екстериорна персонализация включват избор на декоративни елементи и цветни акценти на 19“ алуминиеви джанти.

ПЪРГАВ НА ПЪТЯ
Спортният Nissan JUKE е създаден за динамично представяне на пътя, но новият кросоувър е и пораснал. Той е дълъг 4,210 мм., висок 1,595 мм. и широк 1,800 мм. Въпреки увеличените си размери, JUKE остава компактен, а в сравнение с предшественика си е и по-лек с 23 кг.
Новият Nissan JUKE е оборудван с ефективен, 1.0-литров, три-цилиндров бензинов двигател с турбо компресор. Двигателят развива мощност от 117 к.с., и предлага на водача динамично поведение, комбинирано с повишена икономичност. По отношение на трансмисиите разполага със 6-степенна, ръчна или спортна, 7-степенна (DCT) трансмисия с двоен съединител. Водачът има възможност за избор между три режима на работа – еко, стандартен и спортен – в зависимост от пътните условия и настроението си.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ
JUKE е оборудван с най-съвременните информационно-развлекателни и подпомагащи водача технологии. Благодарение на Интелигентната Мобилност на Nissan, новият JUKE е най-свързаният до момента модел на марката, предлагайки на водача истински команден център.

Nissan Intelligent Mobility
Новият Nissan JUKE ще се предлага с иновативната ProPILOT технология, която предлага електронно контролирано управление, ускорение или спиране. Създадена за движение по магистрала, ProPILOT технологията спомага за по-лесно справяне със задръстванията и натоварения трафик.

В допълнение, JUKE е оборудван с пълен набор от системи за безопасност, включващи Интелигентен спирачен асистент, с възможност за разпознаване на пешеходци и велосипедисти, система за разпознаване на пътните знаци, система за поддържане лентата на движение, система за разпознаване на трафик при маневриране назад и система за предупреждение при наличие на автомобил в сляпата зона – единствено предлагана в този сегмент от Nissan. Освен, че предупреждава водача за наличие на автомобил в сляпата зона, при необходимост тази система връща автомобила в лентата на движение.

Свързаност, информация, забавление и BOSE® Personal® Plus
С новата информационно-развлекателна система NissanConnect, клиентите могат да използват Apple CarPlay® или Android Auto, за да изведат любимите приложения от своя смартфон на 8” интерактивен дисплей на автомобила. Водачите могат да достъпят и ползват TomTom Maps & Live Traffic.
Приложението NissanConnect Services е перфектният спътник и помощник, предлагащ достъп и контрол върху различни системи в автомобила. Собствениците на Nissan JUKE вече ще могат дистанционно да отключват или заключват автомобила си през своя смартфон. За по-голямо удобство и сигурност, те ще могат дистанционно да проверяват налягането на гумите на автомобила или нивото на маслото.
Водачът и неговите спътници могат да се възползват и от висококачествената аудио система Bose® Personal® Plus. Благодарение на осемте, високочестотни говорителя – четири от които UltraNearfield, вградени в подглавниците на предните седалки – пътниците могат да се потопят напълно и насладят на любимата си музика.

Изцяло новият Nissan JUKE ще се произвежда в един от най-съвременните европейски заводи на Nissan в Съндърланд, Великобритания. Очакваното начало на продажбите за България е в края на 2019 година.

*Източник: www.nissan.bg Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024