Предприемачите, които формират бъдещето на бизнеса

Дискусията на Клуб Investor ще се проведе на 25 септември в София
Обновена: 3 сеп 2019 16:04 | 3 сеп 2019 15:01, Анисия Иванова
5
Предприемачите, които формират бъдещето на бизнеса
Снимка: Организаторите

Новото издание на Клуб Investor "Предприемачи на бъдещето" ще покаже предприемачите, които формират бъдещето на бизнеса и пред какви предизвикателствата са изправени. Събитието ще се проведе на 25 септември от 14 часа, в Capital Fort, София.

Акценти в дискусията ще са етапите, през които преминава една компания при израстването си, както и ролята на предприемачеството в развитието на икономиката, съобщиха организаторите.

В първия панел модераторът Виктор Манев, съосновател на Impetus Capital, ще насочи вниманието към развитието на компаниите. Експерти ще обсъдят кризисните моменти при разрастването на бизнеса и ще разкрият кое е най-подходящото време да се потърсят инвестиции.

Участие в темата за финансирането на бизнес проекти ще вземат Божидар Нейчев, старши сътрудник в PwC, Николай Димитров, изпълнителен директор на Българска банка за развитие и Момчил Василев, изпълнителен директор на Endeavor България.

Във втората част на дискусията млади предприемачи ще споделят как са превърнали идеите си в успешен бизнес. Аудиторията ще чуе как са възникнали бизнес идеите им, как са намерили финансиране и как компаниите им са навлезли на международните пазари.

Част от участниците, които ще споделят опита си, са Гергана Станчева, съосновател на LAM’ON, компания, която разработва биоразградимо ламиниращо фолио, което се използва в печатната индустрия; Николай Пирянков, изпълнителен директор на Taylor&Hart, компания за персонализирани годежни пръстени и брачни халки, и Росен Генчев, основател на Bioseek, компания създала търсачка за информация в сферата на биологичните науки.

Програмата и всички лектори може да откриете на сайта на Клуб Investor.bg, където може да се регистрирате за участие.

Генерален партньор на Клуб Investor "Предприемачи на бъдещето“ е Българска банка за развитие. Събитието се провежда с подкрепата на PwC и Пощенска банка.

Медийни партньори на Клуб Investor "Предприемачи на бъдещето“ са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте в Израел държавата, колко налива в млади фирми. Не са *** там.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата да помогне на малките фирми особено в иновативни бизнеси. Една субсидия от 50к на малка фирма е нищо за държава, а може да е голям тласък за бъдещето й. В крайна сметка, ако искаме икономика к продукт след 10 или 15 год няма друга опция. Иначе си седим на едно място и така годините си вървят. В крайна сметка се дават милиони за глупости, а фирмите са бъдещето на една държава. Иначе стават имигранти и ще ревете още повече след 15 год.
2
2
 
1
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Пък като гледам и лекторите какви предприемачи са!Две писарушки от БНБ и някакви съоснователи на нечувани от никого безмислени компании.
1
1
 
4
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Защо бездарници кpадете логото на завръщане в бъдещето? Едно лого не можете да си направите сами, а иначе акъл ръсите за предприемачество..

Спонсорирани публикации