Lasurit eshop

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новия Hyundai i10 (Видео)

Hyundai i10

Hyundai i10

Реклама Nissan X-Trail
Hyundai разпространи първите официални снимки, видео и информация за новото поколение на компактния модел i10, който ще отбележи световната си премиера по време на международното изложение във Франкфурт през следващата седмица.

Новата генерация на Hyundai i10, която е разработена с идеята за предпочитанията и очакванията на европейския потребител, се отличава със свеж и динамичен екстериорен и интериорен дизайн, и богат набор високотехнологични системи за повишаване на комфорта, безопасността и свързаността с околния свят, които сме свикнали да виждаме в автомобили от по-горните класове.

За по-динамичното излъчване на новия Hyundai i10 спомагат и променените му габарити, в това число намалената с 2 сантиметра височина и увеличената с 2 сантиметра ширина. Допълнителен акцент са спортното оформление на предната му част, новите 16-цолови алуминиеви джанти, диодните му дневни светлини и други.

Допълнителен стил при новото i10, което ще се предлага в четири- и петместен вариант, може да бъде постигнат чрез комбинирането на десетте основни екстериорни цветови решения с наличните два контрастиращи варианта на тавана- в черно и червено.



Новият Hyundai i10 разполага с осеминчов чувствителен на допир екран, който предлага интеграция за мобилни телефони чрез Apple CarPlay и Android Auto, система за безжично зареждане на телефон, Bluelink телематична система, камера за задно виждане и други.

По отношение на системите за свързаност, новото i10 разполага с асистент за избягване на удар с превозно средство или пешеходец, автоматични фарове, система за следване на пътното платно, интелигентен ограничител на скоростта, система за разпознаване на умора във водача и други.

При появата си на пазара, новият Hyundai i10 ще се предлага с избор между два двигателя- еднолитров MPi трицилиндров с 67 конски сили и 1.2-литров MPi четирицилиндров с 84 конски сили. Двете модификации могат да бъдат конфигурирани с петстепенна ръчна или петстепенна автоматична предавателна кутия. За търсещите оптималната горивна икономичност, от марката се предвидили специален ECO пакет, който включва специално оптимизиране на трансмисията, четириместна конфигурация и 14-цолови джанти. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024