Lasurit

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за SKODA SCALA MONTE CARLO

SKODA SCALA MONTE CARLO

SKODA SCALA MONTE CARLO

Реклама Peugeot 408
SKODA разпространи първите официални изображения за изцяло новото ниво на оборудване на SCALA- SCALA MONTE CARLO, която ще дебютира пред широка публика по време на международното изложение във Франкфурт на 10 септември.

SKODA SCALA MONTE CARLO, пазарното лансиране на която е насрочено за последната четвърт на 2019 година, се отличава от всички останали представители на изцяло новия модел SCALA с множеството акцентиращи върху динамиката на версията черни елементи, изцяло диодно изпълнение на предните и задните светлини, 17- или 18-цолови черни алуминиеви джанти, тонирани задни стъкла, черен заден дифузьор и други.

Новото ниво на оборудване за SKODA SCALA е налично за поръчка при всички двигателни модификации на модела, като предлага също така панорамен стъклен таван, черен заден спойлер и други. Интериорът на автомобила се отличава със спортни седалки с интегрирани подглавници, специална тапицерия MONTE CARLO, многофункционален спортен волан, декоративни апликации в червено, система за индиректно осветление на интериора и специално за серията подово покритие. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024