Радев: Скандалите са в правителството, те са много!

Кое налага премиерът да крие толкова далеч Пламен Георгиев?
24 авг 2019 15:43, Елка Василева
221
Радев: Скандалите са в правителството, те са много!
Румен Радев. Снимка: архив, Булфото

„Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя, защото тук възкръсва България, която неговото управление закотви на дъното на Европа.“ Това заяви държавният глава Румен Радев на връх Шипка пред журналисти, след като участва в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве.

Президентът беше помолен да коментира вчерашните твърдения на министър-председателя за причините за освобождаването на началника на НСО ген. Данчо Дяков.

Още по темата

„Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, добави президентът.
 
Запитан дали ще иска консултации за назначаването на новия началник на КПКОНПИ, след като досегашният беше изпратен на дипломатическа служба, Румен Радев напомни, че назначението на Пламен Георгиев за консул е изцяло решение и отговорност на министър-председателя.

„Него трябва да питате какви са вътрешнополитическите и личните мотиви и как те кореспондират с интересите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев“, коментира още държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
най-достойният президент досега, има надежда за България !
183
4
 
4
 
! Отговори
свещен престол преди 4 години
С цялото ми уважение към институцията, лицето Радев не отговаря на въжделенията на народа. Той не разбира своето място на този свещен престол и генерира скандали с присъствието си. Време е да си вземе бележка и ако не може да се справя, нека се оттегли в полза на някой по-достоен.
182
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е президента на България твърд и безкомпромисен.Нито е крал нито е назначил някой изхвърлен от властта .Няма си ЦЦи ЦЦи други ЦК секретари.
181
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Президента е прав. Само днешните новоизлюпени демократи плюят по него. Ще доживеем ли времето когато всички тия 240 хрантутници и останалата необхватна администрация да ги видим в унизително положение в каквото е поставено населението на държавата от тях. Ех колко ще бъдем доволни и ние да ги гледаме отвисоко и да ги презираме открито.
180
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа!
179
13
 
6
 
! Отговори
Бай Димо преди 4 години
Тоя Грипен Радев е един дърдорко и безполезен ***. По смешен пРезидент не сме имали.
178
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сам срещу бунището наречено държава на мутри и тикви.Президента е достоен за разлика и банкянския ***.Как един език не научи тази тиква освен шопския диалект.
177
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента им каза истината и те пак си назначиха хората дипломати.Съд в тая държава няма ли.Къде са ЦЦ и ЦЦ .Дипломати ги направи Тиквар.
176
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един честен човек се опитва сам да пребори мафията.Трудна работа,генерале.
175
16
 
15
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
В президентството много ли са скандалите?
174
22
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Анонимен.............Президенте, ако имаш орехчета между краката, обявявяй веднага военно положение и измитай герберите от властта. Какво само приказваш!..............Хахахахаааааа, абре "умен", военното положение го обявява Парламента бря :)))))))кРадев може само да чете от листа на Нова година :)))))))))))))))))))))))
173
12
 
6
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Защо нямаше реакция от президентството,правителството и външно министерство, след като при посещението на румънския президент в САЩ, Доналд Тръмп му подари шапка с надпис и му пожела Румъния да стане отново велика???Само да не си мислете, че Тръмп е луд и си ги мята шегите ей така, да се прави на популярен, всяка дума е примерена и зад нея се крият ясни политически амбиции, които следва американската администрация!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!
172
30
 
22
 
! Отговори
така си е преди 4 години
С лош човек можеш да се разбереш, ама с *** никога!Затова никой не може да се разбере с Радев.
171
20
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги казва истината, ама Боко Тиквата е изключително ***. Има една мисъл:умен, човек ще се разбере с умен човек, а простия нито с умения, нито с простия.
170
18
 
18
 
! Отговори
четохте ли rg.ru преди 4 години
Руснаците казаха че са разочаровани от Радев по въпроса с F-16.И те вече не го харесват.Още две години . . .
169
17
 
26
 
! Отговори
Радев-балалайка преди 4 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
168
23
 
31
 
! Отговори
Това президент ли е? преди 4 години
Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?
167
21
 
24
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
Евала на Генерала,но къде сме ние хората и до кога тумбаланите ще си правят каквото си искат ! Народа беден , загубен и без достойнство , но си седи кротко дома и за нищо не го е еня, важно е да има ракийка на масата ! Йордан Йовков отдавна ни е променил, затова физкултурници ни мачкат толкова години !
166
24
 
32
 
! Отговори
asd преди 4 години
Истината никой не може да я победи, само истината казва нашият президент, голяма чест му прави...не мисля че България ще се промени, но и сам воинът е войн.
165
21
 
37
 
! Отговори
asd преди 4 години
Радев се справя много добре, народа ни не е осъзнат...чака всичко наготово. А същевременно има едни платени медии и ***, които на бялото викат черно....Казва истината нашият президент, но няма кой да го чуе