Opel Stock

SKODA с мобилно приложение за алтернативно пътуване

SKODA Citymove

SKODA Citymove

Реклама Renault Arkana
Подразделението за дигитални разработки на SKODA AUTO- SKODA AUTO DigiLab, анонсира пускането за свободна употреба на приложение за мобилни телефони, което е в състояние да предложи алтернативен начин на пътуване, ако водачът се чувства неуверен в натоварването на пътната мрежа и евентуалните неприятности, които го очакват по паркирането на превозното му средство.

Приложението Citymove, което към момента обхваща само територията на Прага, е в състояние да направи преценка на пътната ситуация в града и при прекалена натовареност, да предложи алтернативни начини за придвижване, в това число с автобус, метро, велосипеди под наем, такси и дори автомобили за споделено ползване. Запазването на съответното превозно средство или закупуването на билет за градския транспорт се осъществява директно през мобилното приложение, което се явява допълнително удобство в предлаганата услуга.

От SKODA AUTO DigiLab споделят, че в момента се работи по разширяването на функционалността на приложението Citymove, налично за Android и iOS, като една от следващите стъпки ще бъде такава за предложения за паркиране.

"SKODA Auto непрекъснато развива гамата си хитроумни решения за мобилност", коментира Андре Венер, дигитален директор на SKODA AUTO. "Citymove дава възможност на много хора да изберат възможно най-добрата възможност за транспорт за всяко едно пътуване в града". Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024