New Dacia Duster

Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора

Porsche Taycan interior

Porsche Taycan interior

Реклама Skoda Stock
Porsche разпространи първите официални снимки на предното табло на изцяло новия си и първи в историята на марката изцяло електрически модел Taycan.

От компанията споделят, че изпълнението на интериора на електромобила е подчинено на класическия дизайн, но е издигнато до актуалното звучене на дигиталната ера, и от марката са следвали максимата, че "по-малкото е повече". "Интериорът на Taycan комбинира типични за марката дизайн елементи с нов вид потребителско изживяване и впечатлява с изчистената си елегантност", коментира Иво ван Хюлтен, директор на подразделението Интериорен дизайн стил на Porsche AG.

Инструменталният панел на Porsche Taycan предлага стилен и минималистичен дизайн, а според компанията бутоните са удобни за работа и не предвиждат разсейване от страна на водача при употребата си. Панелът е съставен от извит 16.8-инчов екран, на който водачът може да избира да бъде подавана информация в четири основни режима- Classic, Map, Full Map и Pure, като при последния се подават данни за скоростта, пътните знаци и навигационната система.

От Porsche са предвидили възможност на избор между два волана- стандартен и спортен GT, някои от функционалностите на бордовата система могат да бъдат управлявани с глас, а при желание от страна на потребителите пътникът отпред може да получи допълнителен екран, позициониран в непосредствена близост до централният 10.9-инчов инфо-комуникационен и мултимедиен. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024