Lasurit

Електрическата кола ви прави по-малко “секси”?

Авг 23, 2019
Електрическата кола ви прави по-малко “секси”?

Електрическата кола ви прави по-малко “секси”?

Реклама Skoda Stock
Кои коли правят собствениците си да изглеждат по-секси. "Е не всичките!", според експертите от AutoScout24. Най-големи помощници в тази посока са спортните автомобили и кабриолетите, докато електрическите автомобили са на другия полюс с подпомагането привлекателността на техните собственици.

Това са резултатите от скорошно проучване на “секси” тенденцията от AutoScout24. Онлайн пазарното издание за автомобили е анкетирало около 7300 собственици на автомобили в седемте европейски страни, където AutoScout24 е представен.

„Резултатите подчертават емоционалния подход на европейците до колите си“, казва Йохен Курц от AutoScout24. - “За повечето европейци автомобилът е повече от транспортно средство за придвижване от точка А до точка Б.”

И кои автомобили намират например немците за особено секси? На върха на списъка са спортните автомобили с 34 процента, кабриолетите са с 31 процента и SUV-овете с 24 процента. Кабриолетите и класически автомобили се представят по-добре, отколкото средно в европейското сравнение, където заемат едва четвъртото място с 22 процента.

Седаните се оценяват едва на дванадесет процента като превозни средства, които ви правят по-секси. Само един на всеки десет вярва, че електрическите автомобили увеличават еротичния потенциал на водача си. По-”зле” от тях, обаче са автомобилите среден размер (осем процента), малките коли (седем процента) и семейните автомобили (седем процента). Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024