Opel Stock

Harley-Davidson го подкарва малко по-тихо, предлага и триколесник!

Harley-Davidson го подкарва малко по-тихо, предлага и триколесник!

Harley-Davidson го подкарва малко по-тихо, предлага и триколесник!

Реклама Nissan X-Trail
Известният производител на мотоциклети Harley-Davidson вече не прави само бумкащи мотоциклети. Новата пазарна офанзива на марката включва и доста по-тих електрически модел.

LiveWire е с цена от от 33 390 евро и е напълно нов мотоциклет с изцяло електрическо задвижване. Машината обаче е проектирана да осигурява изключително динамично шофиране, съчетано със зашеметяващ дизайн и безпогрешно усещане на истински Harley-Davidson. С пробега си от около 158 километра определен в тестовия цикъл на WMTC новият елмотор е съобразен най-вече с градската среда. LiveWire е първият модел в бъдещо електрическо портфолио на компанията, с която тя иска да стане един от лидерите на пазара на двуколесни машини с електрическо задвижване.

Независимо от новия си революцинен модел, легендарната марка остава вярна на традициите си - за моделната 2020-а година фамилията CVO включва освен луксозните специални модели CVO Limited и CVO Street Glide, новия CVO Tri Glide (от 53 495 евро). Моделите предлагат привличащи вниманието бои, модерна технология и ексклузивни компоненти и се произвеждат с голямо внимание към детайлите по най-високите стандарти за качество. Двигателят Milwaukee-Eight 117 - най-мощният фабричен двигател на Harley-Davidson, е запазен изключително за моделите CVO.

Новият CVO Tri Glide е триколесник от висок клас с отличителен стил, мощни характеристики и изключителен комфорт на дълги разстояния. Създаден от нулата като превозно средство с три колела, окачването Tri Glide осигурява стабилност, вдъхновяваща увереност, мечтан комфорт при каране и игриво управление. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mercedes-Benz

Нови средни и големи ванове от Mercedes-Benz

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Smart Toyota

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Апр 16, 2024