Lasurit eshop

CHEVROLET увеличи автономността на електромобила BOLT до 414 километра

CHEVROLET BOLT 2020

CHEVROLET BOLT 2020

Реклама Skoda Stock
CHEVROLET разпространи първите подробности за версията 2020 година на изцяло електрическия си модел BOLT, който обещва увеличение в свободния си пробег от почти 34 километра до общ очакван резултат от 414 километра.

"BOLT поставя еталон за достъпен електрически модел с голям пробег и сме развълнувани да вдигнем летвата още по-високо с предлагането на увеличение от почти 10% в очаквания пробег за версията му 2020 година", коментира Тим Грюи, директор на подразделението Global Battery Cell Engineering and Strategy.

За постигането на увеличението в свободния пробег, екипът на Chevrolet е нанесъл корекции по химията на батерията на предходната версия на Bolt, а размерите й са останали непроменени. Новата модификация на електромобила ще бъде налична в дилърските центрове на марката по-късно през тази година, като ще се предлага на базова цена от 37 495 щатски долара, а клиентите ще могат да избират и между два нови екстериорни цвята- Cayenne Orange Metallic и Oasis Blue.

CHEVROLET BOLT е оборудван с електромотор с мощност от 200 конски сили и въртящ момент от 360 Нм, а капацитетът на батерията му, която идва със заводска гаранция от 8 години е 66 kWh. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024