Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2019 18:24 - Съд разреши на Ахмед Доган да обича Теменужка Петкова
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1332 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 22.08.2019 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заради предоставения кух "студен резерв", през който раздавачът на порциите прибра от нашите джобове над 50 милиона лева, за последните две години. Едно кухо НПО, с помпозното название "Антикорупционен фонд", а на практика - фирма за платени услуги е разиграло пиеска, за да укрепи любовта между двамата. Ето как става това (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Много над 80% от населението (сещате се кои?) веднага решиха, че има победа на "правосъдието" над политико-енерГЕПИйната мафия, както това се представя от "медийните" им партньори. Но на практика имаме затъване в блатото на мизерията.

Тънкият момент е в това, какъв въпрос е задало кухото НПО на съда и защо той е уважил искането за разкриването на информацията. Точно това съм подчертал с червена линия в карето на снимката, където четете първият абзац от днешното съобщение.

Защото нито Нуша, нито ТЕЦ "МИ2" са отказвали договор за предоставяне на студен резерв. И да искат не са могли да го сторят. Причината е елементарна! Преди ДОГОВОРА има ТЪРГ и ако не го спечелиш няма и договор. Елементарно, Уотсън! Друг е въпросът, че на територията търговете са дирижирани и предварително се знае, кой, какво и как. Но това трудно се доказва, а още повече това ще стори едно кухо и поръчково НПО.

Истинският въпрос е, защо министърката подписва заповед за увеличаването на студения резер, за да може любимият и Меди да се уреди на хранилката. Ето тук е заровено кучето! Авторът на този блог и още един буден гражданин направихме всичко възможно за да разплетем това престъпление, но ... вижте сами.

Поискахме от министърката да ни предостави заповедта за увеличаването на размера на студения резерв и тя ни я даде.

image

image

После попитахме Електроенергийния системен опаретор (ЕСО), на какво основание е поискал и обосновал необходимостта от увеличаване на студения резерв и ето какво ни отговори:

image

После пак попитахме министърката, какво е основанието, което ЕСО настоява, че студения резерв трябва да бъде увеличен и ето какво ни отговори този път:

image

image

Накрая я попитахме, какво се е случило един ден през март 2018-та г. та се е наложило държавната ТЕЦ "МИ2" да бъде извадена от играта със студения резерв (вижте първият клип след края на статията). Ето как се изгаври с всички нас министърката:

image

image

Но даже и сега, след този титаничен и брилянтен труд, ако предоставим всички тези доказателства на български съд той НЯМА да задължи министърката да ни предостави критата информация. Защото въпросите са поставени правилно, кратко и ясно!

Георги Котев









Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832746
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031