МВР откри половин тон канабис в Петричко

Разстенията са унищожени
22 авг 2019 17:30,
13
МВР откри половин тон канабис в Петричко
Снимка: МВР/ Архив

Над 500 килограма растения канабис са открити край Петрич при специализирана полицейска операция. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград, цитирани от БТА.

Операцията е проведена вчера и е била насочена срещу престъпления, свързани с отглеждането и разпространението на наркотични вещества.

В две местности на територията на южния град са открити растения, реагирали положително на канабис. В местността Гьоновица полицаите са открили 293 броя растения с тегло около 440 килограма.

В землището на село Кърналово са намерени 58 броя растения, с общо тегло близо 90 килограма.

След вземане на представителни проби, растенията са унищожени по законово определения ред, съобщават още от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Иван Георгиев преди 4 години
Е голяма тайна, всички са навързани като свински черва с Африканска чума,само Гербаджийте да ги започнеш ...идвад избори.....Замислете се каква вода пиеме в Петрич от чешмите,и колко плащаме за индустриални води и какъв въздух дишаме!?
11
0
 
4
 
! Отговори
До Полицията и ДАНС преди 4 години
Аз ще ви кажа как със сигурност може да хванете къде в България се произвежда дрога и да получите повишение.Потърсете в Гугъл кой български бизнесмен има фармацевтична компания. Проверете най-подробно какво се произвежда там.Вижте дали същия човек притежава кораби и проверете дали е използвал корабите си за превоз на "нерегламентиран" товар.
10
0
 
2
 
! Отговори
Герп преди 4 години
Ааааа не задавай такива въпроси
9
0
 
4
 
! Отговори
Няма значение преди 4 години
А как една лаборатория за синтетични наркотици не разбиха ами само марихуана
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Разстенията са унищожени"РаСтенията добре, а главите? :)
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията като си няма работа да ходи по коритото на всяка река и да си жъне. После да се пъчи, че "неизвестен извършител" е посял трънак отпреди 4 хиляди години. Шили сме военни униформи от коноп. Рогозки, платове. Та чак до любимите ви партизани с конопени чували са крали мандрите на хората. Това е промишлен коноп. Гледам една риза - 120 лв, 100% hemp. Ами да си я купя и да я изпуша? По-добре - да я накълцам в РПУ-то да я изпушат. Неграмотни ***! Хората по света от трънак пари правят!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пише се растение, неграмотни журналистчета.
5
0
 
4
 
! Отговори
venix преди 4 години
Ама карай! Важното е ам.фетите на Борисов да вървят... Полиция, наркодилъри, политици... всичко в едно...
4
3
 
4
 
! Отговори
venix преди 4 години
Тъ.панари! Сложете акциз на тревата и я разрешете, бе! Колко държави вече отдавна гледат канабис и го ползват за толкова много индустрии - автомобилостроене, фармацевтика... Да изброявам ли още?! Държавите печелят супер много от това. Ама тука сме тиквена държава и е забранено дори да си здрав! Спиш ли добре г-н Борисов?
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го дояде човек, че в двора му на село само трънаци и бодили. Де да имаш 2-3 стръка дива марихуака, пъ викнеш полицията, пъ онези ти окосят, пъ кажеш че оръжие си заровил, пъ онези ти прекопат лозето...
2
2
 
3
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Че то покрай всеки път има коноп колкото искаш. Не 500 килограма ами сигурно 5 тона. Отделен е въпроса, че тая трева не може да те напуши посмъртно.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този коноп има наркотични свойства колкото коприва. Ама инъче бачкат телетата, жънат