New Dacia Duster

Great Wall стартира продажбите на новия си пикап Paо

Great Wall стартира продажбите на новия си пикап Paо

Great Wall стартира продажбите на новия си пикап Paо

Реклама Nissan X-Trail
Китайският производител Great Wall пусна в продажба новия си пикап Paо, който ще е сериозен конкурент на по-скъпите чуждестранни аналози. С него Great Wall иска да се заяви като производител, способен да предложи продукт, не отстъпващ на водещите японски аналогични модели. Машината е развита на рамната платформа P71, използвана още при всъдехода Haval H9.

Това е първият пикап на Great Wall с пружинно окачване на всички колела. Задното окачване е зависимо, използвано е подключаемо пхредно задвижване, налице е и раздатъчна кутия. Очаква се скоро вариант и за по-як офроуд с три блокировки. Най-достъпния финансово вариант е само със задно задвижване.

Двигателят на машината е бензинов, двулитров с мощност 190 к.с. и максимален въртящ момент от 360 Нм. Заедно с него работи осемстепенен автоматик на немската компания ZF с възможност за ръчно превключване с помоща на лостчета под волана. Скоро ще се предложи и турбодизелов вариант с мощност 170 к.с.

Външноста на Great Wall Pao прави добро впечатление и и изпълнена по класическите канони на жанра. Салонът в топ-варианта впечатлява приятно – налице са кожени седалки, предните с електрорегулировки, задните се сгъват.

На приборното табло е разположен голям сензорен екран на мултимедията, а на централната конзола е ръчката на автоматика и многофункционалния селектор за различните режими на работа. Налице са още адаптивен крузконтрол и система за автоматичной паркиране.

Силната страна на китайските автомобили е достъпната цена. На пазара в Поднебесната империя новата машина се предлага на цена от 18 до 23 хиляди долара в зависимост от комплектацията. Засега Great Wall Pao е достъпен само в Китай, но не е изключено скоро да излезе и на други пазари, защото компанията планира годишно производство от 200 000 автомобила. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024