New Dacia Duster

Лодки и “реколта” коли във "Вавилон Берлин"

Авг 22, 2019
Лодки и “реколта” коли във "Вавилон Берлин"

Лодки и “реколта” коли във "Вавилон Берлин"

Реклама Honda ZR-V
Атмосферата от края на 20-те години ще се е настанила из изложбените зали в Берлин. Под мотото „Вавилон Берлин“ след харесания в Германия едноименен телевизионен сериал, ще има носталгична гала, проведена около класически автомобили и лодки. Всичко това на "Boot & Fun Berlin" и "Motorworld", които ще се проведат едновременно от 20 до 24 ноември 2019 г.

В съвместното откриване в сряда, 20 ноември 2019 г. от 18 часа, ще има много специален акцент в началото на търговските изложения. Под мотото "Вавилон Берлин" посетителите се потопят в Берлин от 1920-те в Галата нощ на лодки и автомобили.

Между класическите автомобили, класически мотоциклети, яхти, лодки, водни спортове, ретро играчки, мода и аксесоари, дишащи огън артисти и музиканти ще отведат посетителите в непокътнат Берлин отпреди 100 години - един вълшебен свят с очарователни барове и тъмни кабарета, както в телевизионния сериал "Вавилон Берлин".

Екипът на търговските панаири и многобройните изложители са носталгично настроени към темата. Всеки, който се появи като посетител в ретро вид в тази вечер, ще получи чаша пенливо вино за добре дошъл.

Също така в четирите дни на панаира развлечения ще отвеждат публиката на пътешествие във времето в безпрецедентна комбинация. Така че петото издание на Motorworld Classics Berlin е много повече от автомобилно изложение с експонати от минали години. С уникалната атмосфера на внушителните исторически зали в северната част на Месе Берлин, забавленията с джаз и суинг, това е по-скоро лайфстайл събитие и пътуване в миналото.

В съответствие с външния вид на Motorworld Classics, преходът към Boot & Fun Berlin ще бъде в класическата зала на панаира на лодките и развлеченията. На показ е уникална колекция от класически ретро лодки, изработени от дърво, хром и нитове от стомана на Riva, както и отдавна забравени корабостроителници като Енгелбрехт или Белиц.

След това посетителите могат да стигнат до модерните и напълнени с водни площи зали в южната част на Месе Берлин, където се намира съвременната морска мобилност. Входът за Гала вечерта на лодките и ретроколите струва включително с билет за един ден 30 евро. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Ретро Авто глобус Porsche

Porsche празнува „50 години Turbo“

Апр 16, 2024