Само за седмица – 44 539 нарушения по пътищата на страната

Приключи акцията за контрола на скоростта
21 авг 2019 21:42,
32
Само за седмица – 44 539 нарушения по пътищата на страната
Снимка: архив "Булфото"

Приключи операцията за контрол на скоростта, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата

Глобите на пътя: Европейският подход за справяне с джигитите

44 539 нарушения на скоростните режими са установени на територията на цялата страна по време на специализираната полицейска операция за контрол на скоростта, проведена от 12 до 18 август по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL.

Най-големият брой нарушения са установени от мобилните камери – 21 038, със стационарно-преносимите са регистрирани 18 602, а със стационарните – 4 862.

Статистиката сочи, че по-голяма част от установените нарушения са през деня – 41 583, през нощта са регистрирани 2 956 случая.

По време на операцията са установени 5 издирвани лица и 9 нелегални мигранти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама те ги засекли ама не пускат глобите, защо? Контрол трябва
15
4
 
9
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Боко си сложи трън в гащите.Сега ще трябва да прати честитки на 50 000 човека а идат избори.Хехе
14
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идея до кукитеЗабранете шофирането със слънчеви очила и ще хванете още повече нарушители!!
13
9
 
10
 
! Отговори
аз преди 4 години
тъпотата в БГ е най-голямата....терор над хората без край...за 20-30 км отгоре...при положение че нямаме магистрали между големите градове...продължавайт еда гласувате за ония от герб, мутрите с власт...не съм за другите ама тия направо я свършиха тая държава...и какато е казано по-долу...колко са катастрофите през тази седмица...*** пъдари без мозък ги направиха тия полицайчета
12
7
 
5
 
! Отговори
тото преди 4 години
Нашите ченгета само по Типсол, понеже е от ЕС си мърдат задниците. Ми то за 2 месеца ще се напълни бюджета, ако малко по редовно се хващат на работа.
11
4
 
11
 
! Отговори
Мдам... преди 4 години
И колко катастрофи направиха каращите със 100-110 км/ч между селата?
10
8
 
15
 
! Отговори
Мдам... преди 4 години
50 хил човека хванти да карат с превишена скорост за седмица.. А това навярно е всеки втори-трети, имал лошия късмет да мине по съответния път с камерите и никой да не го предупреди. Това пък от своя страна значи, че почти всеки кара с превишена скорост, но доста малка част от тях правят катастрофи. Само ***, ама те... Това означава, че умерено превишената скорост не е опасна и трябва максималната скорост да се вдигне с 20-30 км/ч извън градовете и да спрат да ни тормозят за глупости.
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздрав за всички ушаци с песента на Кокоша глава:"Всички ченгета са...незаконни синове " !
8
1
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Ако народа има достатъчно съзнание да се води от разум и цивилизованост, то няма да има нужда от какъвто и да било котрол, ама нали сме диви и щастливи..
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива мишки и лалугери не съм виждал никъде другаде по света,а съм управлявал автомобил къде ли не. Да не говорим че з ползвам шест езика(с два по-малко от премиера) и никъде не съм попадал на статии освен в български и руски сайтове, с какво се занимават полицаите им и какви невиждани успехи постигат, да не би някой случайно да си помисли, че само лежат до камерите. Все едно други проблеми няма. Не е случайно 150-тото място в света по свобода на словото.
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нима приключи ? Демек от утре - "Давай газ за Бургаз" и да не ти пука? Не е ли работата на КАТ да следят за превишена скорост всеки един ден ?Сега от отвореният си прозорец чувам "пищящи мотоциклети" и коли с пълна газ и на "прекъсвач"......Смешна работа, та чак трагична!Да живее Бойко и да се свети името му! И да ви е честито авансовото плащане на самолетите, дето няма да ги получите!Поне има банани и бонбони "тик-так"!
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мишкарчетата мишкуват зад безумни знаци с ограничения хранилки на бюджета, куха статистика вадят поредните безполезници на държавна хранилка.
4
4
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Каква акция, това да не е супермаркет! Контрол трябва да има всяка минута!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лазер Джамер!
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изкараа нормата съга мое си легат под храсто.
1
5
 
12
 
! Отговори
Преял Гербав преди 4 години
Сега ще ви вземем кирливите книжки повече няма да има БРЪКМИ, които да ми пречат да си карам БЕНТЛИТО към вилата на морето.